Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-08-2006, 15:40   #3
Barisozgur

Barisozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
eagle_1903_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben kuraların cuma gecesi 23.50 de cekilceğini ve stardan naklen yayınlancaığını duymuştum hangisi doğru ??
Ben de 2'de duydum ....bir kontrol edeyim

Click the image to open in full size.
UEFA’daki Rakibimiz Yarın Belli Oluyor
24.08.2006 13:42

Futbol Takımımız’ın UEFA Kupası 1. turundaki rakibi yarın (25 Ağustos) Fransa’nın Monaco kentinde yapılacak kura çekiminden sonra belli olacak. Seri başı olan Siyah Beyazlılarımız, bu turu geçtiği takdirde gruplarda mücadele edecek. UEFA Kupası’nda gruplara kalacak takımları belirleyecek 1. tur kuraları 40’ı seri başı olmak üzere 80 takımın katılımıyla yarın (25 Ağustos) Fransa’nın Monaco kentinde TSİ 14.00’de yapılacak. Kura çekiminde 5’i seri başı olmak üzere 10’arlı 8 grup belirlenecek ve seri başı olan ekipler, gruplarındaki seri başı olmayan 5 takımdan birisi ile karşılaşacak.
Siyah Beyazlılarımız kura sonrası eşleştiği takım ile iki maçlı eleminasyon sistemine göre 14 ve 28 Eylül tarihlerinde mücadele edecek. Ancak ilk maçın içeride mi, yoksa dışarıda mı olacağı kura çekiminden sonra belli olacak. 1. tur sonrasında 5 takımlı 8 grup yapılacak. Her takımın 2 maçını içeride, 2’sini dışarıda oynayacağı grup maçlarında, ekipler bir haftayı da bay geçecek.
Gruplarında ilk üçe giren toplam 24 takım ve Şampiyonlar Ligi’nden gelen 8 takım ile birlikte toplam 32 takım elemelere kalacak. 16’lı eleme turunun ardından çeyrek final, yarı final ve final maçları oynanacak. Finale yükselen iki takım ise İskoçya’nın Glasgow kentinde 16 Mayıs tarihinde kupa için karşı karşıya gelecek.
Barisozgur Ofline