Konu: Group B
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-08-2009, 20:06   #30
Constantin
ยŦยк

Constantin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Açıkcası zor bir gruba düştük.Takımın şu anki performansı göz önünde bulundurursak iç açıcı görünmüyor fakat biliyoruz ki hemen her takımda oldugu gibi Şampiyonlar Liginde oyuncular daha bir hevesli oynuyorlar.Hem kendilerini tanıtmak Avrupa'ya hemde dışarıda takımını en iyi şekilde temsil etmek.Manchester United bizi hem içerde hem dışarda zorlayacaktır.Dışarda en azında 1 puan altın değerinde.İçeride bir galibiyet gruptan çıkmak adına müthiş bir fırsat olacaktır.Moskova'ya gelince.Bana kalırsa tek avantajları Zico.Teknik direktörlük bilgisinden en ufak şüphe etmediğim antrenorlerden bir tanesi.İçeride zorlanmadan yenebiliriz diye düşünüyorum.Deplasmanda bir zorlanabiliriz.Wolfsbulg'a gelince 4. torbadan çekilebilecek en talihsiz takımdı.Ama Şampiyonlar Ligindeki tecrübesizliği ve buna mukabelen oyuncuların heyecanı bize avantaj sağlayacaktır.İçeride yine bir galibiyet bekliyorum.Almanyada ise bizi zor bir maç bekliyor.Grup kolay mı derseniz hayır.Ama inanın ki zor da değil.Oyuncularımızın tam konsantre bir biçimde oyun ortaya koydugu takdirde Manchester United'in ardından 2. gelebiliriz.En kötü 3. lük ile Uefa ya gideriz ki bu hiçte kötü bir sonuc değil.
Constantin Ofline   Alıntı ile Cevapla