Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2009, 03:42   #3
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

C-Ç

CACIK : Rüyada cacıkla ilgili bir şey görmek başınızdan geçecek bir olay yüzünden üzüntü duyacağınıza işaret eder.
CADDE : Rüyada cadde görmek hatalı bir iş yapacağına işarettir.
CADI : Rüyada cadı görmek kendisi ile ilgili olmayan bir soruna karışıp, sıkıntı çekeceğini belirtir.
CAM : Rüyada kırık bir cam görmek ufak tefek sıkıntılara, camı kendisinin kırması ise hayatında bir dönüm noktasına geldiğine işarettir.
CAMBAZ : Rüyada cacıkla ilgili bir şey görmek başınızdan geçecek bir olay yüzünden üzüntü duyacağınıza işaret eder.
CAMİ : Rüyada cami veya mescit görmek işlerinde başarılı olacağına isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.
CAN SIKINTISI : Kendinizi canı sıkkın görmek zor günlerin biraz daha süreceğini ancak, sonrasında rahata ereceğinizi işaret eder. Birisinin sizin canınızı yaktığını görmek size acı bir haber geleceği anlamına gelir.
CANAVAR : İyi haber ve gelişmelere işarettir.
CASUS : Rüyada casus görmek iyiye yorulmaz. Casus olmak sabır göstermediğinizden işlerinizin bozulmasına ve aklınızın başka işlerle meşgul olduğuna işarettir. Bir casusla karşılaşmak huzura kavuşmak için insanlardan uzak olacağınız bir yerlere yolculuğa çıkmaya yorulur. Casusa sır söylemek arkadaşlarınızdan birisinin arkanızdan konuştuğuna delalettir.
CEHENNEM : Rüyada cehennem görmek sıkıntı ve aile içi geçimsizlik belirtir.
CEKET : Rüyada yeni ceket iyi bir fırsat demektir. Bu rüyayı görenler güzel bir işe girer. Ceketinin söküldüğünü görmek iş değişikliğini belirtir. Ceketin aniden yırtılması işten hemen para kazanılacağına işarettir. Ceket çıkarmak işte ve çevrede değişikliği belirtir.
CELLAT : Kendisine ahlaksızlığı iş edinmiş kötü kimsedir. Hastalık nedeniyle üzüntüye ve acıya ya da emellerinizin gerçekleşmeyeceğine işarettir. Aileden birisinin yada çevrenizden bazılarının kötülük peşinde koştuğunun habercisidir. Cellat başı gördüyseniz çok temkinli olmanız gerekir.
CENAZE : Rüyada cenaze görmek iyidir. Bir cenaze gören kişi uzun zamandır haber alamadığı biriyle karşılaşır demektir. Cenazeye katılan kişi hayatında güzel bir yenilikler yapar anlamındadır. Kendi tabutunu görmek ise mal ve para kazanılacağının haberidir.
CENNET : Sizi seven yardımınıza koşan iyi dostlara sahipsiniz demektir. Eğer sağlığınız bozuksa ya da sıkıntı çekiyorsanız, yakında durumunuz düzelecek anlamına gelir. Cennete girmek mutlu ve rahat bir hayat, cennetten kovulmaksa rahatsızlık demektir. Cennet melekleriyle konuşmak işinizde iyi bir yere sahip olarak iyi bir evlilik anlamına da gelir.
CEP : Yakınlarda bir hırsızlık olayı olacağına işarettir.
CEPHE : Yaşamınızda zorluklarla karşılaşacaksınız ancak bu zorluklar kısa süreli olacak demektir.
CERRAH : Dertlerinizden sıyrılacaksınız demektir.Cerrah sizi tedavi ediyorsa iyi bir insanla tanışacağınıza ve bu insandan çok büyük destek göreceğinize işarettir.
CESARET : Yılmadan uğraşmaya sonunda başarı geleceğine yorulur.
CESET : Yakınlarınızdan birinin ölümüne işarettir.
CEVİZ : Rüyada ceviz yemek maddi kazanç belirtisidir. Ceviz toplamak mutlu bir aile yaşantısına işaret eder.
CEYLAN : Rüyada ceylan görmek önemli bir haber alınacağını belirtir.
CÜCE : Rüyada herhangi bir şekilde cüce görmek istediklerinizin gerçekleşeceği, sıkıntılarınızın azalacağı beklenmedik kazançların olabileceği bir döneme gireceğine işarettir.
CÜZDAN : Rüyada cüzdan bulmak büyük bir maddi veya manevi kazanca işarettir.
CÜZZAM : Sıkıntılarınız sona erecek, artık yaşamınız rahatlık ve huzur içinde olacağına işarettir.
ÇABALAMAK : Kötü duruma düşmeye ve bu durumdan kurtulmaya yorulur..
ÇADIR : Rüyada çadır kurmak güzel bir olayın pek yakında meydana geleceğine ve bir işin sonuçlanacağına işaret eder. Çadırdan içeri girmek ummadığınız birinden bir kötülük göreceğinizi belirtir. Çadırda uyumak sevdiğinden haber geleceğini belirtir.
ÇAĞLAYAN : Rüyada çağlayan görmek maddi kazanç belirtir .
ÇAKMAK : Rüyada yanan bir çakmak görülmüşse, istenilen şeylerin gerçekleşeceğine işarettir. Eğer çakmak uğraşıldığı halde yanmıyorsa, hayal kırıklığı olacak demektir.
ÇALGI ALETİ : Türlerine göre hem kötü hem de iyi şeylere yorumlanır. Çalgı çalmak:üzün süredir çekmiş olduğunuz zorluklardan kurtulup mutlu ve rahat bir yaşantıya kavuşacaksınız.
ÇALIŞMA : Rüyada kişinin kendini çalışırken görmesi işinde başarılı olacağına işarettir .
ÇAM : Çam ağacı görülmesi isteklerinin gerçekleşeceği iyi bir döneme girdiği ve sağlık problemi varsa kısa zamanda çözüleceğine ve iyileşeceğine işarettir .
ÇAM : Rüyada çam görmek daima hayra yorulur. Çam ağacı görülmesi muradınıza ereceğiniz iyi bir döneme girildiği ve sağlık sorunları sona erecek demektir. Başarı, mutluluk, kısmet, mutluluk, murat olarak yorumlanır. Yemyeşil ulu bir çam artık mutlu olacağınız zamanın geldiğini gösterir.
ÇAMAŞIR : Rüyada çamaşır görmek çok arzulanan bir şeye kavuşulacağına işarettir .
ÇAMUR : Rüyada çamur görmek bir ikaz işaretidir ve dikkatli olarak davranılması gereken olayların yaşanacağına ve halihazırda da birtakım hatalı işlerin içinde olabileceğine işarettir .
ÇAN : Rüyada çan sesi duymak durumunuzda iyiye doğru bir gelişmeyi gösterir. Eğer çan yakınınızda ise işlerinizdeki bu gelişme yakınlarınızın tavsiye ettikleri şekilde hareket ettiğinizde gerçekleşecektir .
ÇANAK VE ÇÖMLEK : Zenginlik ve servete yorulur. Çanak yalamak ölümün yaklaştığına işarettir.
ÇANTA : Rüyada bir çanta torba veya poşet görmek işlerinizde başarıya işarettir. Eğer bunlar yırtık veya delikse düşünmeden para yatıracağınız bir iş size para kaybettirecektir .
ÇARIK : Yolculuğa,ayrılığa ve Ayrılık acısına işarettir.
ÇARK : İşlerinizin düzeninden şaşmadan gideceğine yorulur.
ÇARPILMAK : Kötü giden iş yaşamınızın birden bire düzeleceğine işarettir.
ÇARŞAF : Yatağa çarşaf sermek yola çıkmak demektir. Temiz, güzel, renkli veya beyaz çarşafsa, iyi kazanç getiren yoldur. Yırtık veya delik çarşaf kişinin yolda zarar edeceğine yorumlanır. Çarşafı toplamak bir zararlı bir işten dönmek anlamındadır.
ÇATAL : Evinizde sakinlik ve huzurun yerleşeceğine işarettir.
ÇATI : Ciddi olmayan bir hastalığa yakalanacaksınız demektir.
ÇAVUŞ : Terfi edeceğinize işarettir. Kendinin çavuş olduğunu görmek bütün yaşamınız boyunca sevgiyi ve mutluluğu bulmak için çalışacağınız anlamına gelir.
ÇAY : Rüyada çay içmek iş ve aşk hayatınızda başarıya alamettir. Misafirlere çay doldurmak iyi haberler alacağınıza işarettir. Çayı devirip dökmek birtakım planlarınızın gerçekleşmiyeceğini belirtir .
ÇAYIR : İşinizdeki gelişmelerin sizi mutlu edeceği ve bu durumun sizi etrafınız için mutluluk verici bir kişi haline getireceğine işarettir .
ÇEK : Ertelenmiş borçlarınızı ödeyeceğinize sorunları aşacağınıza ve rahat edeceğinize işaret eder.
ÇEKİÇ : Rüyada herhangi bir şekilde çekiç görmek geçici bir sıkıntı veya tasaya işarettir .
ÇEKİRDEK : Çevrenizdeki kötü arkadaşlarınızın dedikodunuzu yaptığını anlatır.
ÇEKİŞTİRMEK : Kimi dostlarınızın sizi çekiştirdiğinin işaretidir.
ÇEKMECE : İyi bir insanla evlilik yapacağınıza ve çok iyi bazı dostluklarınız olacağına işarettir.
ÇELİK : Rüyada çelik eşyalar görmek iyiye yorulur. Çelik cesurluk, atılganlık ve kendine güven olarak yorumlanır. Parlak çelik görmek iç huzurunuzun olduğunu ve sağlığınızın iyi olduğunu anlatır.
ÇENGEL : Sorunlarınızdan bir dostunuzun yardımları ile kurtulacağınıza ya da iyi bir arkadaş çevresine sahip olarak toplum içindeki yaşantınızda güçlü durumda olacağınızı belirtir. Çengel satmak işlerinizin zamanla bozulacağının işaretidir. Çengele bir şeyler asmak farklı iş alanlarına atılarak başarılı olacağınıza yorulur. Kasap çengeli yakınlarınızdan birinin kötü bir haberini alacağınızı belirtir.
ÇEŞME : Rüyada çeşme görmek mutluluk işaretidir. Eğer çeşmeden su akıyorsa, akan su berrak ise maddi varlığa, bulanık ise maddi sıkıntıya işarettir .
ÇETE : Başkalarının sizin malınızda ve paranızda gözü olduğunu ve dikkatli olmanız gerektiğini belirtir.
ÇEYİZ : Sağlığa ve yeni eşyalara yorulur. Düğün çeyizi iyi niyetliliğiniz sonucunda zarara uğrayacağınıza işarettir. Çeyiz bulundurmak sonu olmayacak yasak ilişkilere girmek anlamına gelir. Çeyiz dikmek hiç beklemediğiniz bir şekilde aldatılacağınıza işarettir.
ÇIĞ : Yakınlarınız yüzünden başınıza dert gelecek ve sıkıntılar yaşayacaksınız demektir.
ÇIĞLIK : Rüyanızda siz çığlık attıysanız ya da çığlık atan birini gördüyseniz, etrafınızın düşmanlarla çevrili olduğunu anlamına işaret eder.
ÇILDIRMAK : Hastalığa ve yaşamınızda gerçekleşecek bazı olumsuz değişiklikler demektir. Sağlığınıza ve yediklerinize dikkat etmeniz gerektiğine işarettir.
ÇINAR : Yaşamınızın uzun süreli olacağına sermayenizin devamlı büyüyeceğine, işarettir. Hayırsız, kötü evlada da yorumlanır. Kurumuş çınar:çok önemli para kaybına uğrayacağınızı belirtir. Devrilmiş çınar ağacı birisinin haksız yere suçlanacağına işarettir. Çınar ağacından düşmek iş yaşamınızda yaptığınız hatalar nedeniyle para durunuzun bozulacağına ve sıkıntılar yaşayacağınıza yorumlanır.
ÇIPLAKLIK : Rüyada kişi kendisini çıplak olarak görürse her türlü dert ve tasadan kurtulacağına işarettir .
ÇİÇEK : Rüyada çiçek görmek iyi ve çok şanslı bir haberdir. Kurumuş bir çiçek geçici bir üzüntüyü gösterir. Çiçekçi dükkanı mutlu bir ilişkiye işarettir. Çiçek sulamak işlerinde başarılı olacağını belirtir .
ÇİFTLİK : Elinize para geçecek demektir.Bolluğun ve bereketin işaretidir.
ÇİĞDEM : Birbirine anlaşan çiftin evliliğini haber verir.
ÇİKOLATA : İnsanların güvenini kazanacaksınız demektir. Birçok insanla yeni dostluklar, arkadaşlıklar kuracaksınız anlamındadır.
ÇİLEK : Rüyada çilek yemek aşkta mutlu olunacağına işarettir .
ÇİNGENE : Bu rüyayı gören genç bir erkekse, beklenmedik bir seyahate, orta yaşta bir kimse ise para kaybına işarettir . Bekar bir kadın için bu rüya mutlu bir evliliğe, evli bir kadın ise gizli bir şeyler öğreneceğine işarettir .
ÇİZME : Giydiğini görmek, uğraşılan her işte başarı kazanmak anlamındadır. Başkasının çizme giydiğini görmek, birinin sevgilinizi elinizden alacağı anlamındadır.Çizme eski ve yıpranmışsa, sağlığınızın bozulacağına ve sıkıntı bir dönem geçireceğinize işaret eder.
ÇOCUK : Rüyada erkek çocuk görmek iyi bir habere ,kız çocuk görmek sıkıntı verici bir habere işarettir. Süt emen bir çocuk görmek sevinmeye işarettir .
ÇORAP : Rüyada çorap satın almak maddi kazanca işarettir. Hediye olarak bir çorabın verilmesi aileye ait eski bir sorunun çözülmesine işarettir. Çorabın kaçması bir çok gönül macerasının yaşanacağını belirtir .
ÇORBA : Rüyada çorba içmek maaşınızın artacağına, kendi işiniz varsa onun gelişeceğine işarettir .
ÇÖL : Rüyada ne şekilde olursa olsun çöl görmek her konuda çözüm, mutluluk ve gelişme işarettidir .
ÇÖMLEK : Çömleğin içinde et varsa, güzel işlere yorulur. Çömlekçi görmek, iyi bir mevkiye gelmek demektir.
ÇÖP : İş hayatında başarısızlığa ve adınızın bazı kötü olaylara karışacağınıza işarettir. Kadınlar için bu rüya, aşk hayatında sıkıntı demektir.
ÇÖPÇÜ : Rüyada çöpçü olmak genç bir erkek için işinde yükselmeye, ortayaş bir erkek için işlerin bir süre kötü gideceğine işarettir. Bekar bir kadın için zengin ama iyi olmayan biri ile evlenebileceğine, evli bir kadın için evlilik dışı kötü bir ilişkiye girebileceğine işarettir .
ÇÖREK : Rüyada çörek pişirmek veya yemek özel hayatınızda mutluluk anlamındadır.
ÇUKUR : Rüyada çukur görmek dikkatli olmanız gerektiğine, işlerinizin kötüye gidebileceğine işarettir .
ÇUVAL : Boş çuval görmek evinizde bereketsizlik ve uğursuzluk olduğunu ve bu yüzden sıkıntı çektiğinizi, doğru ve iyi şeyler yaparak bunun tekrar düzelebileceğini belirtir. Dolu çuval ise bereketi gösterir .
ÇUVALDIZ : Eşinizin hamile kalmasına ve kız çocuğu sahibi olacağınıza yorumlanır.
ÇÜRÜK : Amansız, sonu olmayan bir aşka tutulmaya ya da sevdiklerinizden ayrılmaya işarettir. Bedeninizde çürük olması daha önce yaşadığınız aşkları hatırlamak size sağlamayacak demektir. Çürük yumurta ise hayatınız boyunca elinizi attığınız her işte başarılı olacağınız anlamındadır. Çürük domates görmek eğer siyasetle uğraşıyorsanız önemli seviyelere gelecek ve başarı sağlayacaksınız anlamındadır.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla