Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2009, 04:10   #8
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

H

HABER : Güzel haberlerin, mutluluğun ve şansın habercisidir. Kötü haber ise uğursuzluğa işaret sayılır.
HACI : Rüyada hacı görmek güzel söz işitmek demektir. Hacı olduğunu görende hiç beklemediği bir yerden kısmeti var demektir.
HAKSIZLIK : Kendisine haksızlık yapıldığını görmek tam aksine iyilik görür. Fakat başkasına haksızlık yapmış demektir. Onun çevresindeki insanların tavsiyelerine itimat etmesi gerektiği demektir.
HALI : Zenginliğin ve bolluğun simgesidir. Zengin arkadaşlar edineceğiniz anlamına da gelir. Eğer bir halı üzerinde yürüdüğünüzü gördüyseniz, çok zengin ve mutlu olacaksınız.
HAMAM : Rüyada bir hamam gördüyseniz, bu, sağlık için bulunduğunuz ortam ve kişilerden bir süreliğine uzaklaşacağınız anlamına gelir. Yeni arkadaşlıklar olarak da yorumlanabilir.
HAMİLELİK : Hamile olduğunu görmek, mutsuz bir evlilik hayatı demektir. Rüyayı gören gerçek hayatta da hamileyse; bu, sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirecek, sağlıklı bir çocuk dünyaya getireceksiniz anlamındadır.
HAMUR : Hamur yoğurduğunu gören kimse kendi gayreti sayesinde başarılı olacak demektir. Tek başına girişim yaparak arzu ettiği konuma geleceğini işaret eder. Hamur mayalamak aileden aldığı parayı, sermayeyi artıracak ve bir servet sahibi olacak anlamındadır. Hamur kızartmak, murada ermek demektir.
HANÇER : Düşmanlarınız olduğu anlamına gelir.
HAP : Pek çok sorumluluk üstlenecek, fakat gerektiği kadar ödüllendirilmeyeceğinizin işaretidir.
HAPİS : Bazı sorunlardan kurtulup sonunda mutlu olacağınız anlamına gelir.
HAPİSHANE : Uğursuzluk ve mutsuzluk demektir. Layık olmadığını düşündüğünüz bir kişiye bazı haklar vermeniz istenecek. Mantıklı düşünün ve bu konuda daha doğru kararlar vermeye çalışın.
HARABE : Harabe görmek pek iyi yorumlanmaz. Sevgililer arasında tartışmalara, hatta ayrılığa bile yorumlanır.
HAREM : Eğer rüyanızda bir harem kurduğunuzu görürseniz, boş işler için zaman harcayacaksınız demektir. Bir kadın kendini cariye olarak görürse, yasa dışı zevkler almaya ve evli erkeklerle birlikte olmaya yatkın olacak demektir.
HARİTA : İş hayatınızda canınızı sıkacak bazı değişiklikler olacak. Fakat kısa sürede işler yoluna girecek.
HASTA : Rüyasında hastalandığını görmek sağlığın iyi olduğunu anlatır. Pek nadir hastalık rüyası olduğu gibi çıkar. Hasta olarak yattığını gören yola gidecek demektir..
HAŞERELER : Hastalık ve sıkıntılı bir durumu yansıtır. Bu durumdan kurtulmanız başarı getirecektir. Eğer kurtulmayı başaramazsanız bir hastalık haberi alabilirsiniz.
HAVA : Hava açık ve güneşliyse, şansınız artacak demektir. Hava parçalı bulutluysa duygusal hayatınızda başarılı olacaksınız. Eğer hava kapalı ve iç karartıcıysa, şanssızlık ve hastalık peşinizdedir.
HAVUÇ : Zengin ve sağlıklı bir yaşamın simgesidir. Havuç yemek, iyi kalpli bir insanla erken yaşta evlilik yapacağınızı haber verir.
HAVUZ : İçinde temiz su bulunan bir havuza baktığını görmek geleceğinin çok parlak olmasına yorulur. Fakat içindeki su kirli, bulanık ve yosunluysa geçmişte kaldığı sanılan sorunlar, kavgalar tekrarlanacaktır. Bu yüzden hayal kırıklığı da yaşayabilir.
HAYVAN : Rüyada bir sürü hayvan görmek, aşıklar için çok mana yüklüdür ve bu rüya, yakında olacak düğünü haber verir.
HAYVAN SESLERİ : Rüyada tavuk gıdaklaması ani bir ölüme ve hastalıklara yorulur. Eşek anırması, bir haber ya da bir armağan alacağınızı haber verir. Koyun, kuzu melemesi ise, işinizle ilgili yeni bir atama ya da sorumluluk alacağınız anlamı taşır.
HAYVANLAR : Bir sürü hayvan görmek, aşıklar için çok güzel bir anlam taşır çünkü bu rüya yakında gerçekleşecek olan bir düğünün habercisidir.
HEDİYE : Birinden hediye almak; hayatınızda çok şanslı ve mutlu olacağınız anlamındadır.
HELVA : Helva rüyaları daima helal, hayır işi, yardım olarak yorumlanır.Rüyasında helva aldığını gören kişi pek çaba sarf etmeden iyi kazanç elde edecektir. Helva pişirdiğini gören biraz çabayla büyük kısmeti yakalar anlamındadır. Geniş kapta helva yapıp dağıtan hayır yapmayı seviyor demektir.
HEMŞİRE : Büyük bir sorununuzu çözebilmeniz için, başkalarının yardımına ve tavsiyelerine ihtiyacınız olacagına isarettir.
HEYKEL : İşinizi değiştirecek daha iyi bir işe gireceksiniz demektir
HIRS : Hırslı olmak, sağlık, para ve şansın habercisidir.
HIRSIZ : Bazı düşmanlarınız var. Eviniz soyulursa, bazı problemler yaşadıktan sonra amacınıza ulaşacaksınız. Bir hırsız olduğunuzu görürseniz, işleriniz alt üst olacak. Eğer hırsızı kovalıyor ve sonunda onu yakalıyorsanız, düşmanlarınıza karşı galip geleceksiniz.
HİNDİ : Rüyada hindi görmek, iş yaşamındaki büyük kazançlara işarettir. Bir hindiyi yiyorsanız, bu, güzel olayların müjdesini verir. Bir av hayvanı gibi hindiyi avladığınızı görmek ise, haksız yoldan elde edilen bir servet demektir.
HİZMETÇİ : Sıkıntılı günlerden sonra,maddi olarak rahata kavuşmak anlamına gelir.
HOROZ : Öten bir horoz görmek, yakında evleneceğinizi haber verir. Horoz dövüşü görmek ise, aile içinde bazı huzursuzluklardan dolayı taşınacağınız anlamına gelir. Ayrıca rakiplerinizle de tartışacaksınız. Horoz aynı zamanda şöhret ve başarıya da işaret eder. Sabah vakti horoz sesi duymak, güzellikle olarak yorumlanır.
HUBUBAT : Hububat görmek çok hayırlıdır. Hububat; bolluk,şans ve zenginliğin simgesidir.
HURMA : Hurma görmek veya yemek bolluk ve bereketin işaretidir.
HÜCRE : Önemli bir karar almanız gerekecek.
HÜKÜMLÜ : İnsanın hükümlü görmesi, iyi arkadaşı olduğunu sandığı kimselerin ona üzüntü ve acı çektireceğini işaret eder.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla