Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2009, 12:05   #1
KanKokusu
forumun death metalcisi
 
KanKokusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Bizden Daha Güçlüler !..

Wolfsburg`un teknik direktörü Armin Veh, "Beşiktaş bizden daha güçlü ve tecrübeli bir takım" dedi.

Beşiktaş`ın Avrupa Şampiyonlar Ligi`nde B Grubu`nda yer alan rakiplerinden Alman ekip Wfl Wolfsburg`un teknik direktörü Armin Veh ve takımın yıldız oyuncusu Misimoviç, kulübün resmi internet sitesinde grubu değerlendirdi.

Teknik direktör Veh ve futbolcusu Zvjezdan Misimoviç`in, rakipleri Beşiktaş, Manchester United ve CSKA Moskova takımlarıyla ilgili yaptıkları açıklamalar şöyle:

ARMİN VEH:
"Şampiyonlar Ligi`nde hiçbirşey kolay değil. Manchester Utd. grubun mutlak favorisi ve çok güçlü bir ekip. Bunu bütün dünya biliyor. CSKA ve Beşiktaş takımları ise Avrupa`da bizden daha tecrübeli ve güçlü takımlar. Ancak biz başarılı olmak istiyoruz. Bunun için de rakiplerimizi yenip yolumuza devam edeceğiz."

ZVJEZDAN MİSİMOVİC:
"Çektiğimiz kuradan memnunum. Biz iyi bir takımız ve başarılı olacağız. İstanbul`da İşimiz hiç kolay olmayacak. Aynı şekilde Moskova`da da geçerli. Ama başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum."

"CSKA`NIN ÇOK ÇALIŞMASI GEREK"
Şampiyonlar Ligi`nde Beşiktaş B Grubu`ndaki rakiplerinden Rus ekibi CSKA Moskova için Rus basını, CSKA`nın, Beşiktaş`ı geçebilmesi için çok çalışması gerekir yorumunu yaptı.

Rus Sportsdaily gazetesi Spor Yazarı İlya Kazakov`a göre, Manchester United`ı bir kenara bırakılırsa, CSKA ve Wolfsburg takımlarının Beşiktaş`ı geçmek için çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Kazakov, CSKA`nın son dönemdeki performansının pek umut vermediğini, bu sebeple gruptan çıkmasının kendi performanslarına bağlı olduğunu söyledi.

Rus Basınından Championat.ru`nun önemli spor yazarlarından Yevgeni Lovchev ise, CSKA`nın grubunun geçilebilecek bir grup olduğunu söyledi. Lovchev, gruptaki en zor takımın `Manchester United` olduğunu, fakat Ronaldo ve Tevez gittikten sonra atak kabiliyetlerini kaybettiklerini, artık eski Manchester olmadığını söyledi. Lovchev, bundan sonra herşey CSKA futbolcularının nasıl futbol oynayacaklarına bağlı olduğunu, ancak Zico`nun takımının son dönemdeki performansına bakılırsa, çok şey beklemek doğru olmayacağını belirtti.

Bu arada CSKA Moskova`nın Teknik Direktörü Zico ise yaptığı ilk açıklamada, Manchester United`ın grubun favorisi olduğunu, geçen sene en prestijli kupada final oynadıklarını söyledi. Zico, gruptan çıkmak için, `Wolfsburg` ve `Beşiktaş` ile eşit şanslara sahip olduklarını belirtti.


Fanatik
__________________
Click the image to open in full size.
KanKokusu Ofline   Alıntı ile Cevapla