Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-08-2006, 17:33   #20
cehennem disco

cehennem disco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
autopsy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dostum sizin düşüncenize de sonsuz saygım var ama bunun medyayla falan alakası yok.En azından kendi adıma diyebilirim ki beni medya falan gaza getirmedi.Maçı izlerken Delgado golü attığı anda nasıl üzüldüğünü gözümle gördüm ve fikrimi aynı gece yazdım.Zaten geçmişte de yaptığı sayısız bencillik var.Yani bu tepkinin sebebi tek bir hareket değil,bir birikimin sonucu.Gereksiz basının yönlendirmeleriyle karar verecek kadar bilinçsiz değilim.Şu ana kadar ki çizgisi gösteriyor ki Beşiktaş'tan önce kendisini düşünüyor.Burağa vermediği pas da işin cabasıydı.Ayrıca bunu geçmişte de sayısız kez yaptı.Pas vermeyerek sayısız arkadaşını çıldırttı.Eğer sorunu kendini ispatlamak ise bunu takım oyunu oynayarak yapsın.Beşiktaş futbolcuların basamak olarak kullanıp kendilerini ispatlayacakları bir kurum değil.Yedek olarak da olsa zaten 3 maçtır şans buluyor.Önce takımı düşünmeli.Kötü oynasın hiç ağzımı açmam sonuna kadar desteklerim ama diğer arkadaşlarının hakkını yemesine susulmamalı,en azından ben susamıyorum.Benim için önemli olan Beşiktaş,İ.Akın değil.

Ayrıca şunu da çok net gördüm.Önce golü kaçırdı,dönüp izledi ve Delgado golü attıktan sonra tekrardan çıldırdı.Yani o aslında golü kaçırdığına üzüldü açıklaması beni hiç tatmin etmiyor.İnandırıcılığı sıfır.
sonuna kadar katılıyorum