Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2009, 04:44   #8
BuRock
Banned
 
BuRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kamuoyunun Bilgisine

Sercan Yıldırım'ın transferi için Bursaspor Kulübü ve adı geçen oyuncuyla her hususta anlaşmaya varıldığına, Bursaspor Kulübü'ne bu transfer karşılığında 7 milyon Euro ve futbolcumuz Gökçek Vederson'un verildiğine, resmi imzaların pazartesi günü atılacağına ilişkin bazı medya organlarında haberler yer almaktadır.

Sercan Yıldırım önemli ve değerli bir futbolcudur. Ancak Sercan Yıldırım konusunda kulübümüzün önceki açıklamaları kamuoyunun bilgisindedir. Bu tip haberler kulübümüzü olduğu gibi Bursaspor Kulübü'nün yönetimini ve Sercan Yıldırım'ı da zor durumda bırakmaktadır.

Takdir edileceği üzere bu transfer karşılığında Bursaspor Kulübü'ne verildiği iddia edilen Vederson'un da bu haberlerden olumsuz etkileneceği, böylesi bir durumun hem sporcumuza hem de takımımıza zarar vereceği tartışmasızdır.

Haberin maraton.com.tr ve ntv.com.tr gibi saygın kabul edilen internet sitelerinde yayınlanmasıysa üzücü ve şaşırtıcıdır. Her iki internet sitesinin yöneticilerini daha hassas davranmaya davet ediyor ve aksi takdirde bu sitelerin çok kısa bir süre içinde inandırıcılığını kaybedebilecekleri konusuna dikkat çekiyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur,

Fenerbahçe Spor Kulübü


Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Sitesi / Türkiye'nin En Gelişmiş Spor Kulübü Portalı

eziklerin resmi sitesi
BuRock Ofline   Alıntı ile Cevapla