Alıntı:
Deschain´isimli üyeden Alıntı
Hakkaten yaşın çok genç, ama Beşiktaşlılık Ruhu'na yakışan sözlerle Beşiktaşlılığı ne kadar güzel özetlemişsin.
Aynen dediğin gibi kardeşim.Biz biraz da mazoşistiz  |
Abicim güzel düşüncelerin için çok teşekkür ediyorum sana. Bu düşüncelerde olan birilerini görmek, beni bu yaşımda çok mutlu ediyor.
Alıntı:
ysn_t´isimli üyeden Alıntı
ya bırakın bunları adamlar gs fb alsın gıtsın bız sevınmek ıcın sevmedık vs dıyelım mactan sonra tepkı verılecegıne bitmesın dertler dıyelım o zaman kume duselım hala bıtmesın dertler dıyelım hersey ortada bu yonetımle olmuyor |
Benden büyüksün, Beşiktaş'ımın ağır taş olduğunu daha iyi kavramış olman lazım, her şey bitmiş gibi gözükürken gelen zaferleri hatırlamış olduğunu sanıyordum.. Ama unutulmuş ne yazık ki.. Durun hele bi, lig 4 haftada değil 34 haftada bitiyor! 4. haftadan istifa diye bağırırsan, şaibenin eziklerin taraftarından farkın nedir? Bize gereken biraz sabır. Hayatın Beşiktaş'ımı nasıl düşürdüğü, yaraladığı değil; sonradan ayağa kalkacak gücünün olması önemlidir! O güç de bizde var emin ol.
Ben 15 yaşındayım, 2 şampiyonluk gördüm ama senin kadar isyankar değilim be abi.. Koca 15 yıl, ve ben 2 şampiyonluk hatırlıyorum. Arkadaşlarım 5-6 şampiyonluktan bahsediyor, olsun.. Ben Beşiktaşlıyım, alnımın ak, başımın dik olarak gezmeyi Şeref Bey'lerden, Baba Hakkı'lardan öğrendim.. Sakatlarımız da düzelince, sistem de oturunca emin ol yine herkes bizi konuşacak.
Son olarak; şimdiden ğsyi şampiyon ilan eden yalaka basına da bir sözüm olacak;:;
BEŞİKTAŞ AĞIR TAŞTIR, ALTINDA KALIRSINIZ!