Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2009, 13:43   #22
ysn_t

ysn_t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
penche.21´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Abicim güzel düşüncelerin için çok teşekkür ediyorum sana. Bu düşüncelerde olan birilerini görmek, beni bu yaşımda çok mutlu ediyor.

Benden büyüksün, Beşiktaş'ımın ağır taş olduğunu daha iyi kavramış olman lazım, her şey bitmiş gibi gözükürken gelen zaferleri hatırlamış olduğunu sanıyordum.. Ama unutulmuş ne yazık ki.. Durun hele bi, lig 4 haftada değil 34 haftada bitiyor! 4. haftadan istifa diye bağırırsan, şaibenin eziklerin taraftarından farkın nedir? Bize gereken biraz sabır. Hayatın Beşiktaş'ımı nasıl düşürdüğü, yaraladığı değil; sonradan ayağa kalkacak gücünün olması önemlidir! O güç de bizde var emin ol.
Ben 15 yaşındayım, 2 şampiyonluk gördüm ama senin kadar isyankar değilim be abi.. Koca 15 yıl, ve ben 2 şampiyonluk hatırlıyorum. Arkadaşlarım 5-6 şampiyonluktan bahsediyor, olsun.. Ben Beşiktaşlıyım, alnımın ak, başımın dik olarak gezmeyi Şeref Bey'lerden, Baba Hakkı'lardan öğrendim.. Sakatlarımız da düzelince, sistem de oturunca emin ol yine herkes bizi konuşacak.
Son olarak; şimdiden ğsyi şampiyon ilan eden yalaka basına da bir sözüm olacak;:;
BEŞİKTAŞ AĞIR TAŞTIR, ALTINDA KALIRSINIZ!
bak ben besıktas yenıldımı berabere bıttımı o gece gozume uyku gırmıyo hata varsa tepkımı koyarım ben forma alıyorum lısanslı urunlerı alıyorum kulube destek verıyorum ogrencıyım para bırıktırıp pahalı olmasına ragmn kulube destek olsun dıye urun alıyorum 6 senedır yapılanlara bı bak ıyıce arastır ben yapılan hataları soylerım 6 senedır sabredıyorum saten bana gecen senekı sampıyonlugu soyleme gs fb ve ts bıle yokken sıvas varken belkı bu sene kume dusecek bız sampıyon olamıyacaksak bırakalım bu işi