Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2009, 14:00   #10
Karetta2002
 
Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
mecerkn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
abi senin de fikirlerini merak ediyorum. ben şahsen büyük bi problem görmüyorum takımda. 3 haftada şampiyonluk da kaçmaz. şu anki kaosun sebepleri bana göre, yönetimin taraftarı yok yere umutlandırıp, hayal kırıklığına ugratması transferde, sakatlar, geç gelenler, medya, hocanın gerginliği ve gese febenin lige erken başlayıp erken form tutması. birkaç hafta içinde bu sorunlar aşılır gibi geliyor bana.

senin de bu erken form tutmayla, kamp döneminde yüklemeyle ilgili bi yorumunu okumuştum. sen ne düşünüyorsun? gerçekten durum kötü mü lanse edilen kadar? yoksa sen de benim gibi takıma güveniyor ve herşeyin düzeleceğini düşünüyor musun?
Arkadaşım,futbol bir takım oyunudur..hiç kimse tek başına şampiyonluk yada başarı getiremez..Futbol da bireysel form ve takım formu vardır..
Bireysel formu sağlamak için gerekli yüklemeleri yaparsın,peşinden çabukluk idmanlarını tamamalarsın ve bireysel form yakalanır..taktik idmanlar sonrasında da "takım formu" yakalanır..Beşiktaş henüz yeni form yakalamaya başlamış..bunu Antep maçında gördük..bakma sen o felaket tellallarına..Antep maçındaki futbolu ne GS ne de FB oynamadı..Takımda bir organizatör,kreatif oyuncu eksikliği olduğu belli..ama gerek Yusuf,gerek se de Tabata bu açığı kapatacak oyunculardır..Ben takıma gerçekçi gözle bakarım..şu anda bence takım savunmasını çok iyi yapıyorlar..bakma rakiplerin girdiği pozizyonlara..onlar bireysel hata sonucu..Ferrari,tek başına resmen duvar örüyor..Ben spor yazarları ile aynı maçı seyretmiyorum herhalde..Beşiktaşın bu yılki sistemi beklerin hücuma katılması üzerine kurulmuş ve bunu oturtmaya çalışıyorlar..ellerindeki kanat bekleri de bunu becerecek kalitede..
Kısacası ben ümitliyim..Beşiktaş kadro ve oyun yapısını 10-15 gün içinde oturtur sanırım..
__________________
"iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"

Konu Karetta2002 tarafından (29-08-2009 Saat 14:01 ) değiştirilmiştir..
Karetta2002 Ofline   Alıntı ile Cevapla