Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2009, 14:14   #6
bruschaga

bruschaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sevgili demirören dün stada gelmedi,bunun nedenini bilen varmi?daha azönce ancak eve vardim,dün birkez daha hayalkirikligina ugradim,dün birkere daha gördümki besiktas taraftari degismis,besiktas taraftari(hepsi degil tabi)liderleriyle beraber cok menfaatci olmus,besiktas sevgisi onlar icin ikinci planda kalmis.dün tribün liderlerinden biriyle konusurken yalvardim lütfen tepkimizi artik verelim diye,bana yarim saat havadan sudan bahaneler anlatti,subirgercekki besiktas taraftarini yönlendiren ileri gelenler yönetim ve baskanla isbirligi icindeler,bunu dün birdaha gördüm,yaziklar olsun hem bana hem cogu sözde besiktasliyim diyene.dün dayak yiyecektim nerdeyse tepki verdim diye,tehdit edildim,ama nedense bunu bana tribünlerde sözü gecen sahislar yapti.ben artik elimi resmen yikadim taraftardan,sebayi bilgiliyi 1saatte gönderen bu taraftar demiröreni bastaci yapmis ve onu kimsenin koruyamayacagi gibi koruyorlar.nediyelim alin sevgili baskaninizi size mübarek olsun,ama sunu bilin besiktas aski herseyden üstündür,vede besiktas tarihi herseyi yazacaktir,besiktasima zarar veren ve zarar verene ses cikarmayana hakettigi cezayi verecektir bundan kimsenin süphesi olmasin