Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2009, 14:21   #11
mecerkn
 
mecerkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşım,futbol bir takım oyunudur..hiç kimse tek başına şampiyonluk yada başarı getiremez..Futbol da bireysel form ve takım formu vardır..
Bireysel formu sağlamak için gerekli yüklemeleri yaparsın,peşinden çabukluk idmanlarını tamamalarsın ve bireysel form yakalanır..taktik idmanlar sonrasında da "takım formu" yakalanır..Beşiktaş henüz yeni form yakalamaya başlamış..bunu Antep maçında gördük..bakma sen o felaket tellallarına..Antep maçındaki futbolu ne GS ne de FB oynamadı..Takımda bir organizatör,kreatif oyuncu eksikliği olduğu belli..ama gerek Yusuf,gerek se de Tabata bu açığı kapatacak oyunculardır..Ben takıma gerçekçi gözle bakarım..şu anda bence takım savunmasını çok iyi yapıyorlar..bakma rakiplerin girdiği pozizyonlara..onlar bireysel hata sonucu..Ferrari,tek başına resmen duvar örüyor..Ben spor yazarları ile aynı maçı seyretmiyorum herhalde..Beşiktaşın bu yılki sistemi beklerin hücuma katılması üzerine kurulmuş ve bunu oturtmaya çalışıyorlar..ellerindeki kanat bekleri de bunu becerecek kalitede..
Kısacası ben ümitliyim..Beşiktaş kadro ve oyun yapısını 10-15 gün içinde oturtur sanırım..
hemfikir olduğumuzu tahmin etmiştim abi zaten. bekler konusunda haklısın kesinlikle. bence çok iyi 2 hücum bekimiz var, ismail ve ekrem.. ismailin acemiliğini atmak ve giydiği formayı hatmetmek için; ekremin de sakatlığı atmak için zaman ihtiyacları var. işin güzel yanı; bekleri rakibe kapatmak mı istiyosun; koy o zaman savunmacı bekleri, iboları 2 tarafa. 10 numara-10,5 numara dediler, cok iyi adamlar bizde-tello, tabata, yusuf. türkiyenin en iyi ön liberosu bizde-ernst. en iyi defans göbeği bizde. forvetler hazır değil ama isimlere baktığımızda nihat-bobo-holosko-nobre-batuhan, burdan zamanla iyi bir 2li 3lü yakalarız, ki zaten bu oyuncular bizi sampiyon yaptı gecen sene.

ilacımız zaman.. ben dünkü oyundan, takımımdan çok memnunum, bazen olur böyle şanssız maçlar..

bi de serdar özkana son bi parantez. dün ilk defa basit oynadı, 10 kişi arasına girmedi, zor pas denemedi. daha sade oynadı. adam gecti, pas verdi, orta yaptı, top çaldı. böle oynasın, altyapı oyuncumuz da benim gözümde 1 numara olur...
mecerkn Ofline   Alıntı ile Cevapla