Alıntı:
paco´isimli üyeden Alıntı
gitmeyin maça falan yaa bırakınn boş tribünü görüncee istifa ederler gitmeyinn yaa ölürmüsünüz 2-3 kere maça gitmesenizz...şunu aklınıza sokun bu takım bu sene ilk 2 ye girmesi devenin sek sek oynaması gibi bişi hatta 3 bile olamayabilir.avrupa hüsran olacak gene tarihi farkalr bekliyorum gitmeyin maça falan anlasınlar anyayı konyayıı |
İyi de arkadaşım sen yönetime kızıyorsun maça gitme diyerek cezayı takıma ve bana kesiyorsun. Ben ne diye desteğimi kesicem takımdan. Takımın desteğe ihtiyacının olduğu bu dönemde mevcut yönetimin bu şekilde gitmeyeceğini bile bile neden maçlara gitmeyelim.
Bu yönetimi haklısın taraftar indirebilir ama 2. bir isim varmı yönetime talip olan yok. Şimdi diyebilirsin onlar gitsin Beşiktaş sahipsiz kalmaz diye madem sahipsiz kalmaz durum ortada birilerinin çıkıp yeter demesi lazım. Ancak o şekilde taraftar da baskı yapabilir.
Bazı şeyler tv'den veya çevrenizden duyduğunuz gibi değil maalesef. Hayatı boyunca maça gelmemiş adamlar her maç koşullar ne olursa olsun gırtlakları yırtılırcasına bağaran adamlara para karşılığı bağarıyorlar , başkan yalakaları diyebiliyorsa gelsinler tribüne veya gelemiyorsa bulunduğu yerde toplansınlar yapsınlar protestosunu da görelim bizde nasıl bir etkisi olacak.
Bazı şeyleri bilerek yazalım bilmiyorsak soralım öğrenelim öyle yazalım !