Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2009, 15:46   #24
penche.21

penche.21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ysn_t´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bak ben besıktas yenıldımı berabere bıttımı o gece gozume uyku gırmıyo hata varsa tepkımı koyarım ben forma alıyorum lısanslı urunlerı alıyorum kulube destek verıyorum ogrencıyım para bırıktırıp pahalı olmasına ragmn kulube destek olsun dıye urun alıyorum 6 senedır yapılanlara bı bak ıyıce arastır ben yapılan hataları soylerım 6 senedır sabredıyorum saten bana gecen senekı sampıyonlugu soyleme gs fb ve ts bıle yokken sıvas varken belkı bu sene kume dusecek bız sampıyon olamıyacaksak bırakalım bu işi
yalnız değilsin bu konuda.. merak etme aynı şeyleri ben de yapıyorum. ben de öğrenciyim.. stadın önünde 10 liraya çakması varken gidip 80-90 liraya lisanslı formayı alıyorum.. biz de beşiktaş için yapıyoruz. ama ne olursa olsun bu davranışlar buradan 3 maçta başkana(başkanı ben de sevmiyorum, icraatlarını ben de beğenmiyorum aslında), bize 19 yıl aradan sonra çifte kupayı getirmiş hasretimizi dindirmiş hocamıza ve en önemlisi futbolcularımıza sallama, atıp tutma hakkı vermez, veremez!
ha şöyle bi durum var.. pahalı buluyorsan, değmez diyorsan almazsın abicim ürünü olur biter.. sırf o ürünlere verdiği 3 kuruş parayı bahane edip de sövüp sayamaz kimse BEŞİKTAŞIMA.. Biz bu formayı da seviyoruz, içindekileri de. O kadar..
penche.21 Ofline   Alıntı ile Cevapla