Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2009, 16:18   #167
bjkqoliq.qız
 
bjkqoliq.qız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tabata''Beşiktaşın yıldızı olurum aldığım paranın hakkını veririm''

TABATA "BEŞİKTAŞ'IN YILDIZI OLURUM. ALDIĞIM PARANIN HAKKINI VERİRİM"

Bugün İstanbul'a gelen Tabata ve eşi, Beşiktaş'a geldiklerinden dolayı çok mutlu olduklarını ve yeni takımına elinden elinden geldiğince katkıda bulunmak istediğini söyledi. Tabata, Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmanın heyecanını da taşıdığını belirterek iddialı açıklamalar yaptı..
Tabata, Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmanın heyecanını da taşıdığını belirtirken, "Yaklaşık 2 hafta sonra Manchester United'a karşı forma giyeceğim. Bu durum beni çok heyecanlandırıyor. Beşiktaş'ı Şampiyonlar Ligi'nde en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Umarım M. United'ı yenip Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yaparız" dedi.

Brezilyalı yıldız, "Bu formayı giymek, İstanbul'da yaşamak hep hayalimdi. Artık buradayım ve çok mutluyum. Büyük bir takıma geldim. Şampiyon olan ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek bir takım. Bu beni heyecanlandırıyor" diye konuştu.

Brezilyalı oyuncu yeni takımına kolay adapte olacağını söylerken, Siyah-beyazlı takımda Tello, Nobre ve Bobo ile arkadaş olduklarını, takıma adapte olma sürecinde onlardan destek bulacağını dile getirdi.

Bu takımda yıldız olurum
İnönü'de sahaya çıkacağı günü sabırsızlıkla beklediğini belirten, "Beşiktaş taraftarının coşkusu bambaşka. Ben böyle bir ortamda böyle bir takımda yıldız olurum. Seyirci ile de aramızda özel bir bağ oluşacaktır. Şampiyonluğa oynayan takımlarda oynamak benim gibi futbolcular için büyük avantaj. Burada büyük bir çıkış yakalaşacağıma inanıyorum" şeklinde konuştu.

Tabata; "Beşiktaş'ta uyum sorunu yaşayacağımı sanmıyorum. Orada Tello, Nobre ve Bobo gibi aynı dili konuştuğumuz arkadaşlarım var. En kısa sürede ilk 11'de forma giyip takımıma katkı sağlamak istiyorum."

Paranın karşılığını veririm

Transferi için ödenen 8 milyon Euro'luk bonservis bedelinin yüksekliği hakkında yapılan eleştirilerin üzerinde baskı oluşturup oluşturmayacağı sorulan Tabata;

"Ben bonservis bedelim konusunda çok fazla bir bilgiye sahip değilim. Sadece başkan İbrahim Kızıl, Beşiktaş ile anlaştıklarını ve benim İstanbul'a gitmemi söyledi. Bana ne kadar ücret ödendiği konusunda bir bilgim yok.
Aldığım paranın karşılığını veririm.

Benim için ödenen para kulüplerin arasındaki bir olay. Bilinmeyen bir futbolcu değilim. Beni Türkiye'de G.Antep'te görerek ve isteyerek aldılar...Ben sadece işimi yapmak istiyorum... "

Brezilyalı futbolcu sözlerinin son bölümünde ise Türkçe olarak, "Şampiyon Beşiktaş, En büyük Beşiktaş" diyerek taraftarlara mesaj yolladı.
__________________
๒єşเкtคşк...
bjkqoliq.qız Ofline   Alıntı ile Cevapla