Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2009, 16:32   #1
alihantalasci
tabatanın avukatı
 
alihantalasci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Delgado : Tabata Patlama Yapacak

Beşiktaş’ın yeni transferi Tabata, duygularını anlatıp “Çok mutluyum. O kadar kişi arasında Denizli’nin beni istemesi onur verici. Beşiktaş’ın başarısı için elimden geleni yapacağım” dedi.
Beşiktaş’ın yeni 10.5 numarası Rodrigo Barbosa Tabata, mutluluktan Kartal gibi uçuyor. Siyah-Beyazlılar’ın önceki
gün 8milyon euro bonservis ücretiyle renklerine bağladığı Brezilyalı yıldız, HABERTÜRK’e konuştu. Eşiyle birlikte İstanbul’a gelen Tabata, şunları söyledi:
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki ben ve ailem Gaziantep’te mutluyduk. Ancak hedeflerim arasında İstanbul’da büyük bir takımda oynamak vardı. Beşiktaş’ı kendime yakın gördüm. Şimdi buradayım. Transferin gerçekleşmesinde katkısı olanlara teşekkür ediyorum. Beklentilerin büyük olduğunun farkındayım. Ben de bu beklentiyi karşılamak için her şeyi yapacağım. Mustafa Denizli’nin beni istediğini biliyorum. Bu kadar aday varken beni tercih etmeleri mutluluk ve onur verici. 10 numara görevini en iyi şekilde yapacağım.

-‘DERBİDE OYNAMAK İSTİYORUM’-
Bu sene lig yarışında Galatasaray ve Fenerbahçe de var. Beşiktaş şampiyonluk motivasyonunu iyi değerlendirmeli. Şampiyonlar Ligi’nde güçlü bir gruba düştük. Çok zevkli maçlar izlettireceğiz. Manchester’ı konuşmaya gerek yok. Herkes onların gücünü biliyor. Ama biz özellikle ilk karşılaşmada kendi sahamızda puan almak zorundayız. Her futbolcu kendisini bu ligde göstermek ister. Ben özellikle büyük maçlara daha iyi motive oluyorum. Umarım bunu gerçekleştiririm. Şimdi önümüzde Galatasaray mücadelesi var. Ali Sami Yen’de oynamayı çok istiyorum. Umarım derbide Beşiktaş formasına “Merhaba” derim. Düzenli hayatımın olması futboluma olumlu etki yaratıyor. Eşimle beraber İstanbul’da güzel günler geçireceğimize inanıyorum. Beşiktaş’ın taraftarı fantastik bir taraftar. Onlara iyi bir Tabata izlettirmek benim görevim.
-DELGADO: TABATA PATLAMA YAPACAK-
Yılan hikayesine dönen ‘dondurma’ süreci sonrası Beşiktaş’ın yeni yabancı transferine olanak tanıyan Delgado, Tabata için övgü dolu ifadeler kullandı. Arjantinli yıldız, “Farklı tarzlarda oyuncularız. Ancak Tabata çok çok kaliteli bir
futbolcu. Santosda Ve Gaziantepspor’da çok iyi bir performans sergilemişti. Bana göre Beşiktaş forması altında patlama yapacaktır” diye konuştu.
__________________
NE ARABA
NE PARA
NEDE MANITA

BU ALEMDE

KRAL TABATA
alihantalasci Ofline   Alıntı ile Cevapla