Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2009, 17:47   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Aliağa Petkim'de İmza Şov

Click the image to open in full size.
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Aliağa Petkim, iç ve dış transferde daha önce anlaşmaya vardığı 7 oyuncuya imza attırdı.
Dış transferde ABD'li oyuncular Chris Johnson ve Jeremy Wise, Hırvat Mateo Kedzo ve Beykoz'dan transfer edilen Hasan Özkan ile geçen sezon mavi beyazlı formayı giyen Reha Öz, Hazer Avcı ve Ceyhun Altay, birer yıllık sözleşmeye imza attı.
Enka Spor tesislerinde yapılan imza töreninde konuşan kulüp başkanı Metin Timurhan, ''Geçen sezon onca harcanan paralara rağmen çok büyük stres yaşadık. Bu sezon ayağımızı yorganımıza göre uzattık. Bütçemize ve bünyemize uygun transferler yaptık. Yetenekli yabancılar ve gelecek vaat eden yerli oyuncular transfer ettik. Hedefimiz en azından play-off oynamak'' dedi.
Timurhan, imza atan 7 oyuncunun yanı sıra ABD'li Divaldo Mbunga, B milli takımıyla Çin'de bulunan ve Alpella'dan transfer edilen Ogün Sevinç, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden Fahri Kaan Üner, Işık Koleji'nden Mustafa Baki Görür ve Beykoz'dan Murat Tanış ile geçen sezon mavi beyazlı formayı terleten Berkay Sahillioğlu'le de birer yıllığına anlaştıklarını açıkladı.
Bu sezon bütçelerinin 2,5 milyon lira olduğunu ve akıllı transfer politikasıyla geçen sezona oranla 1 milyon lira tasarruf sağladıklarını belirten Timurhan, şöyle devam etti:
''Geçen sezon yabancı oyunculara 770 bin dolar, yerli oyunculara 1 milyon 240 bin lira, teknik kadroya da 377 bin lira ödenmiş. Biz ise bu sezon menajerler dahil yabancı oyunculara 431 bin 500 dolar, yerli oyunculara 970 bin lira ve teknik kadroya da 246 bin lira ödeyeceğiz. Mali bütçemizi çok iyi ayarladık. Kulübün kurumsallaşması için var güzümüzle çalışıyoruz.''
Genç ve mücadeleci bir kadro kurarak bu sezon sporseverlere iyi maçlar seyrettireceklerini belirten Timurhan, taraftarın takıma olan ilgisinden ve VIP tribünü ile kombine bilet satışlarından memnun olduğunu söyledi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla