Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2009, 18:04   #2
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Türkiye - Büyük Britanya Maçının Ardından

Türkiye ile Büyük Britanya arasında oynan maçının ardından düzenlenen basın toplantısında antrenörler ve oyuncular maçı ve turnuvayı değerlendirdiler.

Click the image to open in full size.Türkiye ile Büyük Britanya arasında oynan maçının ardından düzenlenen basın toplantısında antrenörler ve oyuncular maçı ve turnuvayı değerlendirdiler.

A Milli Takımımızın Yardımcı Antrenörü Orhun Ene, Ankaralı basketbolseverlere destekleri için teşekkür ederken, “Efes Pilsen World Cup bizim için çok önemli bir turnuva. Maalesef ilk iki maçta sonuç ve basketbol olarak sahaya istediklerimizi yansıtamadık. Son maça daha istekli ve konsantre çıkarak özellikle savunmada iyi oynayarak galip geldik. Ankaralı basketbolseverlere bizi 3 maçta da yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Takım Kaptanı Hidayet Türkoğlu ise üzgün olduklarının altını çizerek, “Gönül bugün yarı final, yarın ise final oynamayı isterdi ama olmadı. Gerçekten üzgünüz. Bu turnuvada eksiklerimizi gördük ve kalan 7 günde bu eksikler üzerine çalışarak Polonya’ya en hazır şekilde gideceğiz ve orada da bize yakışan mücadeleyi vereceğiz. Çok kaliteli bir ekibiz ve tüm arkadaşlarım da sorumluklarının bilincindeler. Hedefimiz, 7 Eylül itibariyle Türk halkını mutlu edecek sonuçlara imza atmak olacak” diye konuştu.

Click the image to open in full size.Büyük Britanya takımının antrenörü Chirs Finch, Türkiye maçının ilk 2 maçtan daha zor geçtiğini belirterek, “Bugün turnuvanın en zor maçını oynadık. Özellikle pota altı mücadelesinde hiç varlık gösteremedik. Türkiye ise çok agresif bir oyun sergileyerek haklı bir galibiyet aldı. Elbette altıncı olmak istemezdik. Kalan süreyi en iyi şekilde değerlendirerek Polonya’da daha iyi basketbol oynamak istiyoruz” dedi.

Oyuncu Andrew Sullivan, burada aldıkları sonuçların Şampiyonayı etkilemeyeceğini söyleyerek, “Bugün turnuvanın 3.maçını oynadık ve bu biraz bizi zorladı açıkçası. Kaybetmek istemeyen bir ekibe karşı mücadele verdik, turnuvayı sonuncu olarak tamamladığımız için çok üzgünüz. Hazırlık sürecinde her zaman kötü sonuçlar olur. Bu dönemde çok güçlü rakiplerimiz vardı. Ama aldığımız bu sonuçların Avrupa Şampiyonası’nı etkileyeceğini düşünmüyorum” diye konuştu.

Click the image to open in full size.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla