Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2009, 18:09   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tanjevic:"Hırvatistan çok güçlü"

Efes Pilsen World Cup'ta Hırvatistan'a yenilen Türkiye'de antrenör Tanjevic, Hırvatların bugüne kadar karşılaştıkları takımlar arasında en güçlü ekip olduğunu söyledi.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Bogdan Tanjevic, rakiplerini biraz küçümsediklerini ifade ederek,
"Londra'daki turnuvadan sonra hazır olduğumuzu düşünüyordum. Sanki kolay olacakmış gibi yeterli düzeyde agresif olamadık" dedi.
Turnuva boyunca hem hücumda, hem de savunmada daha iyi oynayacaklarını ifade eden Tanjevic, "Buna inanıyorum. Bu akşam Ankaralı basketbolseverlerden müthiş bir destek aldık. Bu desteği gelecek sene Türkiye'de düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nda da göreceğimize eminim" diye konuştu.
Bir gazetecinin Kerem Gönlüm'ün durumunu sorması üzerine Tanjevic, "Kerem elbette bizim yanımızda olacaktır. O, çok iyi bir savaşçı. Özellikle defansta onu çok özlediğimiz kesin" yanıtını verdi.
Milli basketbolcu Engin Atsür de milli takımda herkesin kalbiyle oynamasına rağmen Hırvatistan'ın sahada kalitesini gösterdiğini kaydetti. Atsür, bu karşılaşmanın eksiklerini görmeleri açısından iyi bir sınav olduğunu belirtti.
HIRVATİSTAN TARAFI
Hırvatistan Antrenörü Jasmin Repesa, Türkiye'de yıllarını geçirmiş biri olarak tekrar burada olmaktan dolayı büyük bir keyif aldığını ve gurur duyduğunu söyledi.
Karşılaşmaya kötü başladıklarını dile getiren Repesa, "Maçın başında 11 sayı gerideydik. Arada toparlandık. İyi oynadık ve oyunu lehimize çevirmesini bildik. Türk Milli Takımı da savunma ve ribaunt anlamında çok iyiydi" ifadesini kullandı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla