Alıntı:
paco´isimli üyeden Alıntı
ya arkadaşlar bence nihatı eleştireleim ya sen dünyanın parsına gelmişin taraftar seni köpek gibi seviyo kardeşim oyna biraz ya oynaa yok hazır deilmiş yok hala formunu bulamamış 4 hafta oldu ya göster kendini ya biraz dünyanın parasına geldin bide naz yaptın ya adam gibi oyna yada sezon sonu yürü gitt...resmen geziyo sahada bi tane olumlu pası yok..ben açık konişim nihattan ebn çok büük şeyler bekliodum ama ölüsü geldi nihatın bize zaten ii olsa gelmezdi..bitmiş nihat harbiden..bi kazıkda nihattan yedik bence |
ne gezinmesi arkadaşım, nihat yırtınıyor, her topu kullanmaya çalışıyor, biraz ondan da etkisiz kalıyor. nihat kariyeriyle, beşiktaşlılığıyla aldığı parayı sonuna kadar hakediyor. hazırlık dönemi gecirmedi, uzun bi sakatlıktan cıktı ve askerlik yaptı. normal şu anki durumu. oynadıkça açılacak ve her gecen gün daha iyi oluyor. şu an belki de %10larda.
sakin arkadaşlar sakin. forumda bazı arkadaşlarla dilimizde tüy bitti, cellat kesildiniz hepiniz. 3 maçta şampiyon takım bu kadar alaşağı edilir mi ya. emeğe saygısızlık bu.