Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2009, 20:00   #1
bjkqoliq.qız
 
bjkqoliq.qız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Taraftarlardan çifte tepki

TARAFTARLARDAN ÇİFTE TEPKİ.. MUSTAFA HOCA MANGAL VAR MI? İFTARDA VER DE BİZ DE GELELİM..

Süper Ligin 3. haftasında Gençlerbirliği ile yine golsüz berabere kalan Beşiktaş'ta Teknik direktör Mustafa Denizli maçın ertesi günü BARBEKÜ PARTİSİ düzenletmiş ve futbolcu eşlerini de çağırmıştı.. Bu haftada Beşiktaş yine golsüz berabere kaldı. Üstelik ERNST değişikliği ile protesto edilen Mustafa Denizli'ye tepkili olan BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR ve futbolseverler ANLAMLI bir şekilde soruyorlar HOCAM YARIN BARBEKÜ PARTİSİ VAR MI?
Geçtiğimiz hafta sonu Gençlerbirliği maçındaki beraberlikten sonra, Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin BARBEKÜ PARTİSİ düzenlettirmesi ve futbolcu eşlerininde katılmasını istemesi aslında doğal gibi görünse de içinde bulunduğumuz RAMAZAN AYI dolayısı ile tepki görmüştü..

TAPKİLERDEN SONRA ŞARAP SATIŞLARI DURDURULDU..
Daha önce BEŞİKTAŞ MARKALI şarap satışını üyelerden gelen tepkiler sebebiyle durduran Beşiktaş'da RAMAZAN AYINDA, ULU ORTA, BARBEKÜ PARTİSİ yine üyelerin tarafından tepki görmüştü..

BU TÜR ORGANİZASYONLAR GİZLİ YAPILMALI HALKIN DEĞERLERİNE SAYGI DUYULMALI..
Futbolseverler ve kongre üyeleri tarafından gösterilen tepkilerde "Mustafa Hoca futbolcularının birlik ve beraberliklerini arttırmak ve aile bağlarını kuvvetlendirmek için kendi içlerinde kimsenin haberi olmadan bu organizasyonu yaptırabilirdi. Ancak sanki bilerik ŞOV yapar gibi güpegündüz, medyaya açık bir şekilde bu mübarek ayda BARBEKÜ PARTİSİ düzenlemesi dini ibadeti bir yana bırakın geleneklerimize bile aykırıdır. Gayri Müslüm vatandaşlarımız bile bu ayda çok daha düşünceli davranıyorlar ve saygı gösteriyorlar "deniliyordu..

İLGİNÇ İDDİA ORUÇ TESTİ Mİ YAPTI?
Geçen hafta sonu yapılan BARBEKÜ PARTİSİ'ni daha ileri gidenler "Mustafa hoca çalıştırdığı takımlarda Ramazan ayında zaman zaman böyle oyuncularının oruç tutup tutmadığı görmek ister. G.Birliği beraberliğinden oruç tutan oyuncuları olduğunu düşünmüştür. Onun için Barbekü partisi vermiştir"diyerek komplo teorisi üretiyorlardı..

BU HAFTA DA MANGAL PARTİSİ VAR MI?
Gençlerbirliği ile berabere kaldıktan sonra MANGAL PARTİSİ veren Mustafa Denizli'ye tepki gösterenler şimdi BU HAFTA YİNE GOLSÜZ BERABERE KALDINIZ, YARIN MANGAL PARTİSİ VAR MI HOCAM.. İFTARDA VER DE BİZ DE GELELİM" diyerek göndermede bulunuyorlar..

MANGAL PARTİSİ YERİNE FUTBOL PARTİSİ VERSİN..
Süper ligde 4 maçta 3 beraberlik alan ve son 5 sezonun en kötü başlangıcını yapan Beşiktaş'ta taraftarlar dün geceki maçta Denizli'nin ERNST 'i oyundan almasından sonra ilk kez Mustafa Denizli'ye büyük tepki gösterdiler ve protesto ettiler.. Tepkili taraftarlar MANGAL PARTİSİ değil, FUTBOL PARTİSİ istiyoruz..diyerek tepkilerini dile getirdiler..
__________________
๒єşเкtคşк...
bjkqoliq.qız Ofline   Alıntı ile Cevapla