Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2009, 20:02   #1
bjkqoliq.qız
 
bjkqoliq.qız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ben gergin değilim ''Hırslıyım''

Click the image to open in full size.Bu sezon İspanya La Liga ekiplerinden Villarreal takımından transfer edilen tecrübeli milli golcü oyuncu Nihat Kahveci, sahada gergin bir hâli olduğu şeklinde çıkan haberlere ne yanıt verdi? İŞTE DETAYLAR!..

Şu âna kadar kendisinden beklenenin çok altında bir performans sergileyen Beşiktaşlı Nihat Kahveci, gelecek için iddialı konuştu. 0-0 sonuçlanan Gaziantepspor karşılaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Nihat, "Mimiklerim, tavırlarım istekliği olduğum için. Yoksa üzerimde gerginlik yok. Hırslı birisiyim. Gol beklenmesi normal. Fizik ve istek olarak hâlâ aynıyım ama gol olmayınca eleştirilmem normal" şeklinde konuştu.

Bu arada karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan bir diğer isimse, yine yeni transferlerden Matteo Ferrari'ydi. Tecrübeli store, ilk kez seyircilerinin önüne çıkmaları nedeniyle heyecanlı olduklarını vurgulayarak, "Kötü oynamadık bunun bilincindeyiz. Kazanmak için elimizden geleni yaptık. Bu kötü günleri aşacak güçteyiz. Hayal kırıklığı yaşadık. Çok zorladık, çok fazla şansımız oldu, direkten dönen toplar oldu. Çok zorladığınız zaman kazanamayınca hayal kırıklığına uğruyor insan" dedi.
__________________
๒єşเкtคşк...
bjkqoliq.qız Ofline   Alıntı ile Cevapla