Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2009, 21:59   #28
İnEvAsYoN

İnEvAsYoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
havali_cocuk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bizde Bİ-Lİ-YO-RUZ BEŞİKTAŞ'ta böyle kirli işler olmuyacağını ama şu yönetimde artık medyaya sakız olacak işler yapmasın. Biz bunun savaşındayız.. Başkan hangi sözünde durdu, hangi sözünün arkasındaydı.. Bırakalım bu başkan savunmalarını artık.. Başkanlar gider, BEŞİKTAŞ'ın şanlı tarihi kalır. Biz bundan yakınıp duruyoruz... Bence sen bizim BEŞİKTAŞ'lılığımızı sorgulayacağına, biraz sesini çıkart ve BAŞKAN'ın BEŞİKTAŞ'lılığını sorgula benim güzel kardeşim ok..
bak güzel kardeşim bnm başkanı savunduğum falan yok benim ilk önce söylediğin sözün yerine bak ondan sonra tartışalım sen başkanı eleştirmiyosun orda beşiktaşın şampiyonluğuyla ilgli laf ediyosun bnde biliyorum başkanın yetersiz olduğunu serdar başkan gibi bir başkanın gelmesi gerektiğini herkes görüyor eleştirirken lafın nereye gidiceğine bakın öyle eleştirin bodoslama değil ayrıca bnm tepki vermediğimi nerden çıkardın arkadaşım tepkiyi doğru zamanda doğru yerde vermek önemli şimdi tepki vericen ne olucakk başkan istifa mı edicek zannediyosunuz bunu anlamıyosunuz işte kongrede zaten belli olucak herşey adam akıllı biri çıkarsa bizde isteriz sağlam bir başkan herşeyi yoluna koyucak bir başkan ama dediğim gibi doğru yerde doğru zamanda tepki önemli kontrolsüz güç güç değildir