Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2009, 02:55   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizli Kızdı

Click the image to open in full size.
G.Antep beraberliği ile morallerin bozulduğu Beşiktaş'ta bazı yöneticiler, "Şampiyon takım nerede? Tanınmaz haldeyiz! Bir an önce kendisini ve takımı toparlamalı" diyerek, teknik direktör Mustafa Denizli'yi uyardı.


***

Neler oluyor?

Siyah-beyazlılar; Mustafa Denizli'nin tercihlerine ve yönetimin transferde dağıttığı astronomik paralara sert tepki gösterdiler.

Beşiktaş'ın G.Antep beraberliği, birçok sıkıntıyı gün yüzüne çıkardı. Süper Lig'in ilk dört haftasında 6 puan kaybeden siyah-beyazlılarda yüzler asıldı. İlk tepki taraftarlardan geldi... Beşiktaşlılar; ikinci kez imza atarken "Şimdi Çeşme'de olmak vardı" diyerek zoraki imza imasında bulunan Denizli için "Hoca hâlâ Çeşme'de tatilde" yorumunu yaparken;

yönetime de "Bu kadar büyük paralar ödenerek yapılan transferler kulübü büyük bir darboğaza götürüyor" diye tepki verdiler.

Yönetim de şaşkın
Öte yandan Beşiktaşlı yöneticiler de Denizli ve taraftara tepkili. G.Antep maçı bittikten sonra taraftarın alkışlı protestoları karşısında stadı geç terk etmek zorunda kalan yöneticiler, Şampiyon olan, kupayı alan bir takım ortadayken; taraftarımız bizi protesto ediyor. Takım tanınmaz halde oynuyor, bu kadar değişime biz de bir anlam veremiyoruz" dediler. Yöneticiler, Mustafa Denizli'nin bir an önce kendisini ve takımı toparlaması gerektiğinin altını çizdiler.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla