Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2009, 14:39   #31
havali_cocuk

havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
İnEvAsYoN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bak güzel kardeşim bnm başkanı savunduğum falan yok benim ilk önce söylediğin sözün yerine bak ondan sonra tartışalım sen başkanı eleştirmiyosun orda beşiktaşın şampiyonluğuyla ilgli laf ediyosun bnde biliyorum başkanın yetersiz olduğunu serdar başkan gibi bir başkanın gelmesi gerektiğini herkes görüyor eleştirirken lafın nereye gidiceğine bakın öyle eleştirin bodoslama değil ayrıca bnm tepki vermediğimi nerden çıkardın arkadaşım tepkiyi doğru zamanda doğru yerde vermek önemli şimdi tepki vericen ne olucakk başkan istifa mı edicek zannediyosunuz bunu anlamıyosunuz işte kongrede zaten belli olucak herşey adam akıllı biri çıkarsa bizde isteriz sağlam bir başkan herşeyi yoluna koyucak bir başkan ama dediğim gibi doğru yerde doğru zamanda tepki önemli kontrolsüz güç güç değildir
Al nette ve basında dolaşan haberin birisi kardeşim... Ben inanmıyorum ama satılık basının dilinde reklam olmuş YAPILAN BU HAREKETLERDEN DOLAYI... Ben böyle yönetime daha ne diyeyimki yaa yazıklar olsun...
Söylediğim söz buydu, Şampiyonluğa laf etmiyorum. Şampiyonluğa hele hiç gölge düşürmüyorum Yıldırım Demirören gibi. Sen yazdıklarımı tam okusaydın anlardın.. Ben BASINA MALZEME VERECEK HAREKETLER YAPMASIN, KONUŞMASIN diyorum sen hala beni eleştiriyorsun kardeş.. Başkana artık kontrollü, kontrolsüz güç sabırı kalmadı. Başkana doğru ve yanlış zamanda, yerde sabrıda hiç kalmadı. 4 yıldır yapılanlar ortada...

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline   Alıntı ile Cevapla