30-08-2009, 15:32
|
#2278 |
| Savaşçı Kartal
| Alıntı: BuRock´isimli üyeden Alıntı
valla kardeşim bilgilendirmek amacıyla borsa yoluyla da bir araştırma yaptım.çıkan sonuç şu Galatasaray, Vestel Manisaspor'un genç oyuncusu Hakan Balta'yı transfer etti. Karşılaşmanın ardından Anemon Otel'de yapılan görüşmeye Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, yönetici Haldun Üstünel ile Vestel Manisaspor Başkanı Haluk Çubukçu, Vestel Manisaspor Kulübü İdari Menajeri Mustafa Turgat biraraya geldi. Görüşmede taraflar, Hakan Balta'ya karşılık Galatasaray'dan Ferhat Öztorun'u bonservisiyle, Anıl Karaer ve Aydın Yılmaz'ı 1'er yıl kiralık ve artı 750 bin Dolar olarak anlaşmaya vardı.
öyle yada böyle.hakan balta tam bir görev adamı.soğukkanlı ve mütevazi.umarım ismailde böyle olur.gsde takdir ettiğim futbolculardan biri.bu kadar ucuza almaları da yönetim başarısı mı bilmiyorum. | o zaman benim telaffuz ettiğim rakam sanırım toplam maliyetiyle ilgili olabilir bu durumda.. O rakamı bende duyduğumda şoklamıştım gerçekten.. Ama hakan baltanın futbolcuğu gerçekten iyi ancak İsmail bence ondan çok daha iyi olacaktır... |
| |