Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2009, 16:55   #1
alihantalasci
tabatanın avukatı
 
alihantalasci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Galatasaray Tabatayı Istemiş

2 temmuz - 2009


Futbolundan çok problemleriyle gündeme gelen Lincoln'ü gözden çıkartan Galatasaray'da başkan Adnan Polat, sıkı dost olduğu Gaziantepspor başkanı İbrahim Kızıl'dan Rodrigo Tabata'yı istedi.

Galatasaray, futbolundan çok sorunlarıyla gündemi meşgul eden ve yeni sezon hazırlıklarına mazeretsiz katılmadığı için gözden çıkardığı Lincoln'ü göndermenin yollarını ararken başkan Adnan Polat'ın sıkı dostu olan Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ı arayarak Rodrigo Tabata'yı istediği ortaya çıktı.

Lincoln'den umudu kesen yönetimin transfer edilmesi düşünülen yabancı futbolcunun uyum sorunu yaşayacağını da göz önünde bulundurarak Gaziantepspor'da geçen sezon mükemmel bir sezon geçiren ve transferin gözdesi olmayı başaran 10 numarası Tabata'yı renklerine bağlamak için başkanlar nezdinde harekete geçti. Fransa'da hem tatil hem de Galatasaray adına transfer görüşmelerinde bulunan Haldun Üstünel'in, geçen sezon Premier Lig'den düşen Newcastle United'ın dünyaca ünlü golcüsü Michael Owen'ı yüksek maliyeti nedeniyle beklemeye aldığı ifade edilirken Adnan Polat'ın da Tabata transferini çok istediğinden dolayı Üstünel'e herhangi bir transfer girişiminde bulunmamasını söylediği öğrenildi.

Galatasaray başkanı Adnan Polat ve Gaziantep başkanı İbrahim Kızıl'ın çok yakın arkadaş oldukları spor camiası tarafından bilinen bir gerçek olması Tabata transferinde Galatasaray'ın elini güçlendiriyor. Başkan Adnan Polat'ın da İbrahim Kızıl'la bu konuda görüştüğü ve, 'Başkan Lincoln sorunu çözülür çözülmez Tabata'yı istiyorum o çok yetenekli bir futbolcu dediği, Kızıl'ın 8 milyon euro gibi bir rakam istediği gelen bilgiler arasında.

Önümüzdeki hafta Lincoln ile ilgili hukuki süreçte yaşanacak gelişmelerin ardından tarafların bir araya gelmesi bekleniyor.


MILLIYET .
__________________
NE ARABA
NE PARA
NEDE MANITA

BU ALEMDE

KRAL TABATA

Konu alihantalasci tarafından (30-08-2009 Saat 17:01 ) değiştirilmiştir..
alihantalasci Ofline   Alıntı ile Cevapla