Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2009, 17:50   #13
Akdora
Savaşçı Kartal
 
Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Strike EagLe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1- KILIÇ YEDİLİSİ(Ters)
Hiç beklemediğiniz halde takdir alacaksınız. Yeteneklisiniz ve verilen öğütleri dinliyorsunuz. Aslında kendinizin en iyi arkadaşınız. Kendinize ve çevrenize karşı bu olumlu tutumunuz sizi sevilen ve takdir edilen bir kişi durumuna getiriyor.

( Bu doğru )

2- KILIÇ KRALI(Ters)
Sizi olumsuz etkileyecek haksız bir hükümle karşı karşıya kalmışsınız. Bu nedenle kinle dolmuşsunuz ve intikam almak istiyorsunuz. Dünyayı bir savaş alanı gibi görüyor, kendi düşüncelerinizde yarattıklarınızla, hayalinizde veya gerçekten savaşmak istiyorsunuz.Fakat dikkatli olun bu tutumunuz dengenizi kaybetmenize neden oluyor. Sakin kişiliğiniz soğuk ve acımasız bir hal alıyor. Herkezden ve herşeyden şüphelenip çevrenizdeki kişileri kendinizden soğutuyorsunuz.

( %100 doğru. Özellikle Vatan Hainlerine, saygısız ve menfaatçi kişilere karşı çok büyük nefretim var. Nefret ettiğim kişiden intikamımı her şekilde alabilirim fakat Anne sevgisi malesef beni frenliyor..!!!!!)

3- DENGE(Ters)
Davranışlarınızda aşırıya kaçıyorsunuz. Bu tutumunuzu sürdürürseniz ilerlemek istediğiniz yoldan çıkabilirsiniz. Koşullarınızı yönlendirememe, uzlaşamama ve aşırılık size de bu istikrarsız durumun meydana gelmesine neden oluyor. Olaylara karşı gösterdiğiniz aşırı reaksiyon sizin sabırsız ve alıngan bir yapıya sahip olmanızı ve olayları yüzünüze gözünüze bulaştırmanızı sağlıyor. Aşırı, sert ve makul olmayan davranışlardan kaçınmalısınız. Uyum sağlayabilmek için uzlaşmalısınız.

( Hah hah %1000 doğru Hata yapan veya Vatan Hainleri veya saygısız kişilere anında reaksiyon gösterip onları öldürmek istiyorum. Bunun dışında mini minnacık bir kedi yavrusuyum tabi. :-s miyvv)

4- KUPA ALTILISI(Ters)
Siz artık eskiden yaşamış olduğunuz mutsuz olayların üzerinde durmak istemiyorsunuz. Değişmek ve bugünü yaşamak zorunda olduğunuzun farkındasınız. Fakat bir yanınız da geçmişi geride bırakmayı reddediyor. Bu nedenle kısa zaman da bir çevre değişikliği yapmalısınız.

( Bazen insan "Keşke zamanında şunu yapsaydım." diyebiliyor tabi. Bunun dışında zaten 11 yıl önce yaşadığım hayatımın en büyük acısını içimden zor attım ve bir kartal gibi tek başıma hayat ile savaşmasını öğrendim. En zoru bile ninni gibi geliyor artık...)

5- ASA PRENSİ(Ters)
İlgi görme ve sevilme ihtiyacıyla dolusunuz. Dikkat çekmek istiyorsunuz. Fakat dikkatsizce yaptığınız hareketler sizi yapmacık olmaya itiyor. Bu nedenle de istemeden antipati yaratıyorsunuz. Olduğunuz gibi davranın. Çünkü bu tutumunuzu sürdürürseniz sevdiğinizin ilgisini ve sevgisini kaybedebilirsiniz.

( İlgi ve sevilme ihtiyacı evet Gerisi pek uymamış heh heh..)

6- TILSIM KRALI(Ters)
Karşınızdaki kişi oldukça inatçı ve sizi zorlayacak bir insan. Ayrıca maddiyata çok düşkün ve para için herşeyi yapabilir. Servet ve yer edinebilmek için kural dışı düşüncelerle hareket edebilir. İnsanların konumlarından oldukça etkileniyor ve onlara buna göre yaklaşıyor. Aslında maddi konularda ona güvenmemeli ve dikkatli davranmalısınız. O sadece sahip olduklarına değer veriyor ve sevdiği kişiyi ve sahip olduğu duyguları önemsemiyor.

( Bu kart %0 )

7- KILIÇ DÖRTLÜSÜ(Ters)
Gerçekleşmesini istediğiniz bir hayaliniz var ve bunun için özellikle kendinizle başbaşa kaldığınızda dua ediyorsunuz. Fakat siz ne kadar çok istesenizde bu hayaliniz gerçekleşmeyecek. Çünkü olmayacak şeye ümit bağladınız ve bunun gerçekleşmemesi sizi çok üzüyor. Eğer dikkatli olmazsanız sinirleriniz yıpranabilir ve depresyona girebilirsiniz.

( Kart, sayısal loto ve 10 numaradan bahsediyor. Çıkmıyor ama bugün çıkıcak. Olmadı haftaya. LOL )

Dostum paylaşım için çok teşekkürler Tabata transferinden sonra gerginliği aldı bu tarot falı çok teşekkür ediyorum.
rica ederim kardeşim..ama sabrına hayran kaldım üşenmeyip yazmışsın ya helal olsunn
__________________
Click the image to open in full size.


Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.


profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla