Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2009, 19:12   #1
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gattuso şoku!

Milan'ın, İnter'e 4-0 yenildiği maçta sakatlanan Gennaro Gattuso'nun sahalardan en az 2 hafta uzak kalacağının açıklandı.

Click the image to open in full size.
Serie A'da ezeli rakibi Inter'e 4-0 gibi farklı bir skorla yenilerek büyük bir şok yaşayan AC Milan'da Gennaro Gattuso'nun sakatlığı nedeniyle en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağının açıklanması moralleri iyice bozdu.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden AC Milan'da forma giyen Gennaro Gattuso'nun ayak bileğinde yaşadığı sakatlıktan dolayı en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. 31 yaşındaki Gattuso takımının Cumartesi akşamı Inter'le oynadığı ve 4-0 gibi farklı bir skorla kaybettiği Milano derbisinde sol ayak bileğinden sakatlanmıştı. Gattuso ayrıca Inter maçında ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kalmış ve takımı o kırmızı kart gördükten sonra 2 gol daha yemişti.

Gattuso, son dünya şampiyonu İtalya Milli Takımı'nın 5 Eylül'de deplasmanda Gürcistan ve 9 Eylül'de kendi sahasında Bulgaristan'la oynayacağı 2010 Dünya Kupası Elemeleri maçlarında da forma giyemeyecek.

İHA
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline   Alıntı ile Cevapla