Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2006, 00:07   #10
autopsy

autopsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
syhbyz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
antep maçında iki güzel gol attı diyemeyeceğim birincisini delgado kafasına çarptırdı da gol oldu. ikincisi için laf yoktu güzel koştu güzel vurdu ancak o kadar. antep maçında da bir adımdan boş kale yerine auta attı. bu iş vizyon işidir arkadaş. sen boboyla yola çıkarsan kendine koyduğun hedefler sözde kalır. gençleşmeye lafımız yok tamam ama kapasitesi olan gençlerle yola çıkacaksın. burak a kimsenin lafı var mı? yok!!! burak da antep maçı dışında muzzam oynamadı ama kumaşı belli. ne yazık ki bobonun da kumaşı belli. oynayacağı yer besiktas olmamalı. bobonun kapasitesi besiktasın hedefleri için yetersiz. bobo takıntısı demişsin bizler de besiktaslıyız hiç bir futbolcumuza takıntımız olmaz ancak yakışmayanı da söylemek hakkımız bazı arkadaşlar bu çocuk 2010 da adrianonun yerini alacak diyor. diyor da o ışığı nerden nasıl görüyorlar anlamıyorum. ne diyelim inşallah biz yanılırız dda bobo bizi şampiyon yapar bu sene...
Dostum takıntı dememin sebebi durup durup bu konunun gündeme gelmesi.Bazen öyle yorumlar yapılıyor ki sanki her şey bitti,takım takım gibi oldu.Her mevkideki adamlarımız oturdu da tek sorun Bobo.Ben buna takıntı derim.Şu an takımıın iyi yolda olmasının yanında bir çok sorunumuz var bence.Mesela Kleberson kariyerinin karşılığı olan futbolu oynamıyor çünkü ön libero değil.Hala takıma defansif gücü yeterli sert bir ön libero monte edebilmiş değiliz.Oyuna ofansif katkı yapabilecek bir sol bekimiz yok.Kalecimiz bence halen soru işareti.Gökhan Zan veye Koray'a bir şey olsa tandeme kimi monte edebileceğimiz şüpheli.Bu kadar sorun varken sanki tek sorun oymuş gibi bu adama takılmak bana anlamsız geliyor.Evet bu adamı Brezilya milli takımı kalitesinde görmek belki abartıdır ama bu adam hiç bir işe yaramaz ancak Şekerspor'da oynar gibi yorumlar çok çok daha da abartıdır.Ayrıca ben halen iddaa ediyorum,bu adamın çok iyi bir kumaşı var.

Vizyon meselesine gelince.Sizin vizyonunuz yok biz büyük düşünüyoruz lafını klavyenin başında söylemek kolaydır.Daha iki gün önce taraftarın yıldız stresi sonlansın diye hisse satılarak Ricardinho alındı.Bunun devamının kulübü nereye götüreceğini göremiyor musunuz ? Bobo yerine Tevez'i almayı tek düşünebilen siz değilsiniz.CM oynarken futbolcu almıyorsun.O paralar kulübün kasasından hatta artık hisselerinden gidiyor.Daha önce 500 kere yazdım yine yazıyorum.Bizim bütçemiz eksik görülen her mevkiyi gidip 10 milyon Euroluk adam satın alarak kapatmaya yetmez.Biz Milan ya da Barcelona değiliz.Örnek almamız gereken kulüpler bunlar değil, Ajax gibi kulüplerdir.Bence Bobo süper bir yıldız olmasa da kalbur üstü bir futbolcudur.Artı başarıya aç bir futbolcudur.10 milyon Euroyu içi geçmiş ve futbol hayatının son demlerinde çok para kazanmaya niyetli doymuş bir futbolcuya vereceğime Bobo'yu tercih ederim.