Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-08-2009, 19:15   #30
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Demirören Beşiktaş'ın geleceğinin içine etti
Beşiktaş Gaziantepspor'a inanılmaz para kazandırdı. Gazetelerde Demirören ve İbrahim Kızıl'ın iş ortağı olduğunu okudum. Ben bu transferlerden yşüphe duyuyorum. Fenerbahçe Santos'u, Galatasaray Keita'yı ve Elano'yu alırken Beşiktaş Gaziantepspor'u ihya etti. Santos ve Elamno Brezilya Milli takımı'nda oynuyor. Tabata nerede oynuyor? Milli Takım'da esamesi okunmuyor. Temmuz'un ortasında görüştüğüm Denizli Tabata'yı transfer etmeyeyi düşünmediğii söyledi. Beşiktaş'ın geleceğinin içine edildi. Beşiktaş inanılmaz bir borç batağı içine girdi. Beşiktaş'a çok yazık oluyor

Ahmet Çakar'ı günahım kadar sevemesemde, adam TARAFTARIN SESİ olmuş kimse kusura bakmasın... Hiçbir BEŞİKTAŞ'lı yazarlar ve biz TARAFTARLAR altını çizdiğim cümleyi özellikle BASINDA dile getiremedik, getirttirmediler (!!). Ahmet Çakar'da BEŞİKTAŞ'lı değil ama kimsenin söyleyemediklerini de söylemiş, HELAL OLSUN.
Kimse Ahmet Çakar'ı ayıplamasın. Ayıplanacak kişi ve kişi zihniyetleri varsa en önce YÖNETİMDİR. Yönetim doğru yapsaydı da işini, bu insanların ağzına düşmeseydi. Her koyun kendi bacağından asılır.
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline   Alıntı ile Cevapla