Kargalara Malzeme Veren Bizden Değildir . | | Sorumsuz ''Taraftarların'' Taraftarlığı Bırakıp Tarafsızlığa Soyunması Bizi Leş Kargılarına Yumulunacak Leş Olarak Gösterdi
Ve Son Günlerde Her Yerde Bjkmizi Eleştirmek Moda Oldu .
Ben Tarafsız '' Taraftarlarımıza '' Önce TARAFTAR Kelimesinin Sözlük Anlamına Bakma Daha Sonrada Ona Göre Davranma Çağrısı Yapıyorum .
Belki Geç Oldu , Ama Zararın Neresinden Dönülürse Kardır .
Bazıları Biz Bizeyiz Sanıyor Ama Hiçte Öyle Değil
Inanın Gerek Burda Gerek Diğer Taraftar Sitelerinde Yazılanlar Leş Kargalarının Ağzına Gidiyor Onların Konuştuklarını Ise Futbolcularımız Ve Teknik Ekibimiz Okuyor .
Üzerlerinde Büyük Baskı Oluşuyor Ve Baskı Yarar Değil Zarar Getiriyor Böyle Devam Ederseniz Getirmeyede Devam Edecektir . ..
Tekrar Söylüyorum Bu Tv De Çıkıp Bjkmizi Eleştiren Adamlar Objektif Yorumcular Falan Değil Lütfen Saflığa Kapılmayın , Futbol Artık Sanayi Ve Adeta Kurtlar Sofrası e Farkında Olun Artık .
Burda Kimsenin Konuşmasıyla Demirören Düşmüyor Yada Beğenmediğiniz Transferler Gidip Van Der Vaart Quaresma Deco Gelmiyor .
Ancak Leş Kargalarına Malzeme Veriliyor .
Lütfen Bu Çağrımı Sataşma Olarak Almayın .. Kardeşçe Bir Tavsiyedir Takımımızın İyiliği İçin Okuyun Ve Sadece Bir Düşünün Haksızmıyım ? Haklımıyım ?
Yanlış Birşey Söylediysem Özür Dilerim .
Saygılar
__________________ NE ARABA
NE PARA
NEDE MANITA
BU ALEMDE
KRAL TABATA
Konu alihantalasci tarafından (31-08-2009 Saat 21:26 ) değiştirilmiştir..
|