Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-08-2009, 21:09   #1
alihantalasci
tabatanın avukatı

alihantalasci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kargalara Malzeme Veren Bizden Değildir .

Sorumsuz ''Taraftarların'' Taraftarlığı Bırakıp Tarafsızlığa Soyunması Bizi Leş Kargılarına Yumulunacak Leş Olarak Gösterdi

Ve Son Günlerde Her Yerde Bjkmizi Eleştirmek Moda Oldu .

Ben Tarafsız '' Taraftarlarımıza '' Önce TARAFTAR Kelimesinin Sözlük Anlamına Bakma Daha Sonrada Ona Göre Davranma Çağrısı Yapıyorum .

Belki Geç Oldu , Ama Zararın Neresinden Dönülürse Kardır .

Bazıları Biz Bizeyiz Sanıyor Ama Hiçte Öyle Değil

Inanın Gerek Burda Gerek Diğer Taraftar Sitelerinde Yazılanlar Leş Kargalarının Ağzına Gidiyor Onların Konuştuklarını Ise Futbolcularımız Ve Teknik Ekibimiz Okuyor .

Üzerlerinde Büyük Baskı Oluşuyor Ve Baskı Yarar Değil Zarar Getiriyor Böyle Devam Ederseniz Getirmeyede Devam Edecektir . ..

Tekrar Söylüyorum Bu Tv De Çıkıp Bjkmizi Eleştiren Adamlar Objektif Yorumcular Falan Değil Lütfen Saflığa Kapılmayın , Futbol Artık Sanayi Ve Adeta Kurtlar Sofrası e Farkında Olun Artık .

Burda Kimsenin Konuşmasıyla Demirören Düşmüyor Yada Beğenmediğiniz Transferler Gidip Van Der Vaart Quaresma Deco Gelmiyor .

Ancak Leş Kargalarına Malzeme Veriliyor .

Lütfen Bu Çağrımı Sataşma Olarak Almayın .. Kardeşçe Bir Tavsiyedir Takımımızın İyiliği İçin Okuyun Ve Sadece Bir Düşünün Haksızmıyım ? Haklımıyım ?

Yanlış Birşey Söylediysem Özür Dilerim .

Saygılar

BU ALEMDE

KRAL TABATA

Konu alihantalasci tarafından (31-08-2009 Saat 21:26 ) değiştirilmiştir..
alihantalasci Ofline   Alıntı ile Cevapla