Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2009, 07:15   #1
Akdora
Savaşçı Kartal
 
Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tabata'nın değeri Türkiye'de anlaşıldı !!!

Beşiktaş’ın, Gaziantepspor’a bonservisi için 8 milyon euro ödeyeceğini duyurduğu Tabata’nın transferi, Brezilya basınında da yankı buldu.

Brezilyalılar, “8 milyon euroluk Tabata” başlıkla verdiği haberde, bu oyuncunun asıl değerinin Brezilya’da değil, Türkiye’de anlaşıldığı yazıldı.
Ülkenin önde gelen gazetelerinden, El globo esporte ve Lancenet, Tabata’nın Brezilya’da iki kez Paulista şampiyonluğunu kazanmış bir futbolcu olduğuna değinerek, bu oyuncunun Gaziantep’e gitmesi nedeniyle gündeme gelmediğini ifade ettiler.
Gazeteler Tabata’nın, Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki gruptan çıkma konusunda önemli bir silah olabileceğini iddia ederek, kulübün Tabata’yı ligden çok Avrupa için aldığını belirttiler. ESPN TV ise “Tabata, adım adım hedefine ulaşan bir isim. Goias, America RN ve Santos gibi kulüplerin formasını giymiş bu futbolcu, Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak” yorumunu yaptı.
Yeni transfere ilgi büyük!
Beşiktaş, 2 günlük iznin ardından, Galatasaray ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Nihat, İsmail, İbrahim Kaş, Holosko, Sivok, Tello, Necip ve Rıdvan ile izinli olan Ferrari katılmadı. Beşiktaş’ın yeni transferi Tabata ise dün ilk kez idmana çıktı. Brezilyalı oyuncuya vatandaşları Bobo ve Nobre yakın ilgi gösterdi. Sözleşmesi dondurulan Delgado özel programda, Batuhan ise salonda çalıştı. Sakatlıktan çıkan Bobo takımla birlikte düz koşu yaparken Yusuf ile Rüştü’nün tedavileri sürdü. Siyah-beyazlılar dünkü idmanda kondisyon ağırlıklı bir çalışmanın ardından yarım sahada çift kale maç yaptı.
Beşiktaş’ın acı günü
Beşiktaşlı eski yönetici ve 2. Başkanı Recep Sami Yazıcı, vefat etti. Yazıcı’nın cenazesinin bugün, Altunizade İlahiyat Fakültesi Camii’nde kılınacak ikindi namazına müteakip, Karacaahmet’teki aile kabristanında defnedileceği açıklandı. Siyah-beyazlı kulüp de internet sitesinden bir başsağlığı mesajı yayınladı
__________________
Click the image to open in full size.


Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.


profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla