Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2009, 10:24   #13
kuzey
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ

kuzey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

topuza verilen paralar kimseyi rahat etmiyorken bizim verdiğimiz paralar herkesin gözüne batıyor provake edilmeye müsait biz beşiktaş tarafatarı özeleştiridir bu da hemen atlıyoruz oyuna fenev verince paraları biz feneviz istediğimizi alırız büyük kulübüz medyada yaratılan hava böyle oluyor biz verince oyuncu yerlerde para çok büyük rakiplerden çok medyadan çok biz birbirimizi yiyoruz merak ediyorum tabata hakkında konuşan arkadaşları ilerde patlama yaparsaki temennimiz bu beşiktaşın başarısı için şart ne diyecekler kötü oynarsa söyleyecekleri bellide ben demiştim diyecekler iyi oynarsa ne olacak çıkıp burada ben hatalıydım yanılmışım gibi ifadeler duyabilecekmiyiz ama olacağı ben söyliyeyim gene hiç bir şey olmamış gibi sanki kendieri hiç bir şey dememiş gibi başlıyacaklar el üstünde tutmaya bunu örneğini denizli takıma geldiğinde gördük yusuf geldiğindede oldu tabata takımımıza hayırlı olsun delgadodan daha fazla katkı sağlayacağı kesin bir kere bir senede onu gediğinden daha fazla maç pynar diye düşünüyorum hadi hayırlısı herşey beşiktaş için

medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir...
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

“Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir”

hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir.

“ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ.
kuzey Ofline   Alıntı ile Cevapla