01-09-2009, 10:26
|
#11 |
Tecrübe Puanı: 20  | Alıntı: kuzey´isimli üyeden Alıntı
tabatanın delgadodan daha fazla katkı sağlayacağı kesin ben merak ediyorum daha beşktaş forması ile hiç bir maça çıkmyan tabata alıştıktan sonra yusuf gibi mesela yerden yere vuranlar onu bepenmeyenler burun kıvıranlar ne olacak denizli geldiğindede herkes mahvolduk bittik öldük diyordu yusuf geldi o para verilirmi o oyuncular verilirmi dendi hepsi unutuldu mazide kaldı oynamaya başlasın bakalım önce bir kötü olursa herkes çıkıp ben demiştim diyecek ama iyi oynarsa beni utandırdı yüzümü kızarttı diyen olacakmı bakalım yoksa hiç bir şey olmamış gibi yerden yere vurdukları adamı herkesten dahamı çok tutmaya korumaya başlıyacaklar | Yusuf geldiğinde en çok sevinenlerden biri bendim. Çünkü Yusuf tekniğiyle oyunculuğuyla ne olduğu belli olan bir oyuncuydu, ben ona destek veriyordum ve inanıyordum. Takımı şampiyon yaptı kupayı kazandırttı. Tabatayıda hepimiz biliyoruz.... İnşallah yüzümüz kızarır inşallah sonuçta beşiktaşımız kazanmış olacak yüzümüz kızardığında. Çok mu önemli sanki benim yüzümün kızarması. Beşiktaşım kazansında varsın yüzüm kızarsın ben bunu mu dert edicem ben sanıyorsun. Tabata iyi oynayacak ve ben yüzümün kızarmasından mı çekinicem. |
| |