Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2006, 16:20   #1
bite me
 
bite me - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rapid elendi, Lucescu yıkıldı

Click the image to open in full size.

Romanya Ligi takımlarından Steaua Bükreş ve Rapid Bükreş arasında oynanan UEFA Kupası Çeyrek Final ikinci maçı sonrası Mircea Lucescu'nun oğlu Razvan Lucescu'nun çalıştırdığı Rapid Bükreş tur atlayamayınca en büyük üzüntüyü babası Lucescu yaşadı.

Geçen hafta kendi sahasında 1-1 berabere kalan Rapid Bükreş, dün gece oynanan rövanş maçında ise Steaua Bükreş ile 0-0 berabere kalınca yarı finale gitme hakkını Steaua Bükreş'e bıraktı. Oğlu Razvan Lucescu'nun bu tarihi maçını izlemek için, Ukrayna'dan patronu Rinat Ahmedov ile birlikte özel uçak ile gelen Mircea Lucescu, maç boyu yerinde oturamazken, maçın sonunda ise adeta üzüntüsünden yıkıldı.

Maç boyunca misafiri ile birlikte maçı ayakta izleyen ve heyecandan yerinde duramadığı gözlenen Lucescu, oğlunun takımının uzatma dakikalarında yarı finale gidemeyeceğini anlayınca ise, koltuğuna oturdu ve arkasındaki Steaua taraftarları sevinç gösterilerinde bulunurken yerinden dakikalarca kalkmadı.

Baba Lucescu, şeref tribününde üzüntü yaşarken oğul Lucescu ise 0-0 sona eren maç sonunda yere yıkılarak ağlamaya başlayan oyuncularını tek tek teselli etmeye çalıştı. Maçtan sonra stat çıkışında bir açıklama yapan Mircea Lucescu, "Rapid Bükreş daha iyi oynamasına rağmen kaybetti. Oğlumun ne hissettiğini iyi biliyorum, benim de içim yanıyor" dedi.

UEFA Kupası'nda yarı final oynamaya hak kazanan Steau Bükreş ise İngiltere temsilcisi Middlesbrough ile ilk maçta 20 Nisan'da Bükreş'te, rövanşta ise 27 Nisan'da deplasmanda oynayacağı maçlar ile final şansı arayacak.

Steau Bükreş Kulübü Başkanı Gigi Becali'nin basın yolu ile kendisine ve Romanya başbakanına hakaret ettiğini ileri süren Romanya Cumhurbaşkanı Trian Basescu ise Becali'yi protesto ederek maça gelmezken Başbakan Tariceanu ise maçta hazır bulundu ancak maçı şeref tribününden değil de seyircilerin arasına girerek seyretmeyi tercih etti.

Buraya kadar gelmek buyuk bir basari bizde babasi gibi kendiside UEFA'da basaraili oldu..
bite me Ofline