Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2006, 11:24   #11
autopsy
 
autopsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Toprak´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sözünü tutmadı

Kongre üyesi Cem Çıkın'dan Jean Tigana'ya sert eleştiri: Para kazandıracak genç yetenekler, Henry'ler nerede?.


ÖRNEĞİ BİLE YOK
Beşiktaş'ın transferleri rakiplerin korkulu rüyası haline gelirken, kongre üyesi Cem Çıkın, göreve başladığı dönemde kulübe genç yıldızlar kazandırmayı vadeden teknik direktör Tigana'ya yüklendi: "Onun keşfettiği tek bir yıldız bile yok."

BOBO'YU O ALMADI
Tigana'nın,
Click the image to open in full size.
"Henry'yi ben keşfettim. Artık Afrika kökenli genç yetenekleri Beşiktaş'a kazandıracağım" sözlerini hatırlatan Çıkın, "Bobo'yu o almadı, Ricardinho'yu dünya tanıyor, Runje'nin de kaşfedilecek tarafı yok" diye konuştu.
Fatih DOĞAN


Not: Sonuna kadar katılıyorum.
Dostum bunun neyine katıldığını ben anlayamadım açıkçası ? Bu arkadaşın Runje yorumu inanılmaz komik.Kaleye Afrika'dan genç kaleci mi alacaktık ? Tabii ki kale gibi önemli bir mevkiye kendini ispatlamış biri alıncacak.Ayrıca sürekli olarak yıldız istiyoruz,bu kadro kapasitesiz dedi herkes,şimdi Ricardinho'ya muhalefet etmenin ne anlamı var o zaman ? Brezilya ümit milli takımındaki adam için bile yabancı hakkı bununla mı harcanır diyenler onun yerine Afrika'dan isimsiz tecrübesiz başka bir genç gelse ne diyecekler di acaba ? Ayrıca kongre üyesi kim ki Bobo'yu o almadı diyo ? Kim aldı peki sorması ayıp ? Diğer yabancılar da Kleberson ve Delgado ki bunları tartışmak zaten anlamsız. 12 tane de yabancı hakkımız olmadığına göre yapılan bu yorum tamamen gündeme gelme çabasıdır.6 yabancı hakkının en fazla 1 bilemedin 2 tanesi böyle bir amaç için ayrılabilir zaten.Ayrıca eğer kongre üyesiysen ve amacın gerçekten kulübe bir şeyler vermekse bunun konuşma yeri basının karşısı değildir.Kuru kuruya muhalefet etmekten inanılmaz bir zevk alıyor insanlar.Ayrıca son bir not. Ben Tigana'nın hiç bir röpörtajında ben Afrika'dan adam getireceğim falan dediğini duymadım.Bunlar basının palavra haberleri.Tigana'nın aldığı yetenekli gençlere gelince ; Burak,Serdar Kurtuluş,Bobo,G.Güleç,Fahri.Sanırım yeterlidir.İlla Afrika'lı olacak diyorsa bu arkadaş o başka tabi.
__________________
BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!!

Konu autopsy tarafından (25-08-2006 Saat 11:37 ) değiştirilmiştir..
autopsy Ofline