Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2009, 02:45   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Serdar'dan Müjde

Click the image to open in full size.
Antrenmandaki çift kalede sakatlanan Serdar Özkan'ın tedavisine başlandığı ve G.Saray derbisinde forma giyebileceği ifade edildi.


Mr temiz çıktı
Teknik direktör Denizli'nin, "Onu Beşiktaş'ın en önemli kozlarından biri yapacağım" dediği Serdar Özkan'ın sakatlığının ciddi olmadığı belirtildi. Çift kale maçta sağ ayak bileğine darbe alan genç futbolcunun çekilen MR'ının ardından tedavisine başlandığı ve derbiye yetişeceği belirtildi.

Cuma takımda

Dün özel bir çalışma yapan Serdar'ın iki gün tedavi olduktan sonra, takımla birlikte çalışmalara katılacağı öğrenildi. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanın başında, futbolcular 45 dakika salonda çalıştı. Ardından sahaya çıkan siyah-beyazlılar, kanat organizasyonu ve çift kale maçla günü tamamladı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla