Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2009, 08:54   #1
bjkli_osman
siyah beyaz bize emanet
 
bjkli_osman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fenerbahçe'de erteleme istiyor

Fener’in itirazı varFener, miili takımlara giden oyuncularının yorgun gelece-ğini düşünerek Bursaspor maçını erteletmek istiyor

Milli takımlara 13 futbolcu veren Fenerbahçe, Güney Amerika’dan gelecek Lugano ile Santos’un yorgun döneceğini düşünüyor. Bu nedenle Bursaspor maçını pazartesi günü oynamak isteyen sarı-lacivertliler, federasyona başvuracak...
Fenerbahçe, milli takımlarda yer alan futbolculardan dolayı, Futbol Federasyonu’ndan anlayış bekliyor, Bursaspor karşılaşmasını bir gün sonra oynamak istiyor.

13 oyuncusunun milli olmasının gururunu yaşayan sarı-lacivertliler, bu futbolcuların yol yorgunluğu nedeniyle Bursa deplasmanını geç oynamak için başvuru yapacak. Federasyonun, 13 Eylül Pazar günü olarak açıkladığı karşılaşmanın bir gün sonra oynanmasının daha adil olacağını düşünen Fenerbahçe, bu konuda girişimde bulunacak.

Özellikle Güney Amerika’ya giden Lugano ve Andre Santos’un milli maçlardan sonra Türkiye’ye 11 Eylül Cuma gecesi dönecek olması, Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum’u kara kara düşündürüyor. Bu iki oyuncusunun yanı sıra Güiza’nın da aynı gün İstanbul’a dönecek olması nedeniyle Alman teknik adam, Bursa deplasmanını iki gün geç oynamak istiyor.

Diego Lugano ile Andre Santos’un milli maçlarından 22 saatlik bir yolculuk sonrasında İstanbul’a varacakları hesaplandı.
__________________
Click the image to open in full size.

Şampiyon Beşiktaş
bjkli_osman Ofline   Alıntı ile Cevapla