Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2009, 11:24   #1
alihantalasci
tabatanın avukatı
 
alihantalasci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nobreden Tabatayı Eleştirenlere Cevap !

Maliyeti nedeniyle bazı kişilerce ağır eleştiri alan Tabata’ya takım arkadaşları büyük destek verdi. En çarpıcı destek ise Mert Nobre'den geldi. Golcü oyuncumuzun hedefindeki isim Sergen Yalçın'dı

Maliyeti nedeniyle bazı kişilerce ağır eleştiri alan Tabata'ya takım arkadaşları büyük destek verdi. Kaleci Rüştü, “Oyuncunun maliyetini değil, sahada ne yapacağını bekleyip görelim. Real Madrid 350 milyon Euro'yu aşan transferler yaptı. Herkes oyuncuların performansını bekliyor. Tamam, iki ülke ve kulüp arasında büyük farklar var. Ancak Tabata çok yetenekli, skora her an etki edebilecek bir oyuncu. Geçen yıl Yusuf için de neler yapıldı. Ama o bunlara sahada cevap verip, büyük iş yaptı. Tabata da daha iyisini yapacaktır” dedi. Bu konudaki diğer futbolcuların görüşleri ise şöyle:

‘35 yaşımda milliyim'
İbrahim Üzülmez: “Diğer takımlar oyuncu alınca kimse ağzını açmıyor. Güiza gol kralı olarak büyük maliyetlerle geldi, ancak ortaya koyduğu performans ortada. Peşin hüküm yerine bekleyip, kendisine destek olmak lazım. Bu durum, her takıma gelen yeni oyuncular için geçerli. Ayrıca Tabata her büyük takımda rahatlıkla oynayabilecek kalite bir isim. Bir şey bulamadılar, bonservis bedeli ve yaşını ortaya attılar. Ben 35 yaşında Milli Takım'a hâlâ gidebiliyorsam, bırakın da 29'undaki Tabata da oynasın. Bu yaşlar futbolun en olgunluk dönemidir.”

Nobre'den Sergen'e taş
Mert Nobre: “Çok ayıp. Daha oynamadan acımasızca eleştirildi. Ben bunlara bir anlam veremiyorum. Neden hep Beşiktaş takımına yapılıyor bu tür saldırılar! Eski bir Beşiktaşlı oyuncu (Sergen'i kastediyor) televizyonda ‘ufak tefek. ne yapacak' demiş. Sanırım herkesi kendi fiziğinde görmek istiyor. Acaba Messi'yi hiç izlemedi mi! Oyuncunun yaşı, fiziği, falan önemli değil. Takıma ne vereceği önemlidir. Tabata bize çok şey verecek, buna inanıyorum.”
__________________
NE ARABA
NE PARA
NEDE MANITA

BU ALEMDE

KRAL TABATA
alihantalasci Ofline   Alıntı ile Cevapla