Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2009, 13:26   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sivasspor Revire Döndü

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan "Revire Döndük" başlıklı açıklamada, "Sivasspor revire döndü. Lige iyi bir başlangıç yapamayan Sivasspor'un başı sakatları ile dertte. Sivasspor kadro kurmada zorlanıyor" ifadelerine yer verildi.
Açıklamada, "Lig öncesinde menüsküs ameliyatı olan kaptanı Mehmet Yıldız'ın yanı sıra Sezer Badur, kaleci Michael Petkoviç, Sedat Bayrak, Abdurrahman Dereli, İbrahim Dağaşan, Musa Aydın, Ersen Martin ve İbrahim Şahin'in sakatlığı Sivasspor'un başarısını engelliyor. Teknik direktör Bülent Uygun kadro kurmakta zorlanıyor" denildi.
TEKNİK DİREKTÖR UYGUN
Açıklamada görüşlerine yer verilen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, takımın kadrosunun sakatlıklar yüzünden halen oluşamadığını ve bu nedenle de sıkıntı çektiklerini dile getirerek, "Sakatlıkların düzelmesinin ardından rahat nefes alacağız" ifadelerini kullandı.
Uygun, sakatlıklarla ilgili olarak şöyle dedi:
"Kaptanımız Mehmet Yıldız bir süre önce menüsküsten ameliyat olmuştu. Ameliyatın ardından hafif koşulara başladı. Sezer Badur'un baldırında iltihap oluştu, 10 gün yok. Sedat'ın ayağında zedelenme var, 1 hafta yok. İbrahim Dağaşan'ın sağ baldırda sakatlığı var, 1 hafta yok. Ersen Martin'in adalesinde yırtık var, 2 hafta yok. Musa Aydın'ın sağ omuzunda, İbrahim Şahin'in sol omzunda yırtık var. Abdurahman Dereli'nin sağ ayak kemiğinde kırık var, 6 hafta oynayamayacak. Petkoviç'in omuzundaki zedelenme dolayısıyla ameliyat olma ihtimali var, 4 hafta olmayacak. Kısacası Sivasspor revire döndü. Sakat futbolcuların fazlalığı bizim başarımızı engelliyor. Kadro kurmak zor ama bu zorluğun üstesinden gelmeyi bileceğiz."
Uygun, Turkcell Süper Lig'de son iki sezondur elde ettiği başarısı ile tarih yazan ve dar imkan ve kıt bütçeyle Anadolu'dan çıkan bir takımın nasıl başarılı olduğunu ortaya koyan ve şampiyonlukta söz sahibi olduğunu ispatlayan Sivasspor'un aynı başarıyı bu sezonda göstereceğine inandığını belirterek, "Sakatlıklardan uzak günler bizim başarımızı artıracaktır. Kıt imkanlarla tarih yazan Sivasspor, bu sezon da aynı başarıyı gösterecektir, bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Sporcularıma güveniyorum, taraftarımızın desteğiyle her şey mükemmel olacak" dedi.
Öte yandan, Manisaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'un bugünkü çift idmanı ile yarın sabahki antrenmanın basına kapalı olduğu, yarın akşam saatlerindeki idmanın ise basına açık olduğu belirtildi.

__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla