03-09-2009, 21:51
|
#26 |
| Banned
Tecrübe Puanı: 0  | Alıntı: _Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı
Buna beni inandıramazsın çünkü koca bir YALAN !!!! hangi başı normal bağlı yani türban harici bağlı vatandaş gitmişte anıtkabre almamışlar bu koca bir yalan . laiklikle başa bağlanan çaputun hiç alakası yok . Şu an ne Atatürkçüler ne de dinciler laikliğin tam olarak ne olduğunu bilmiyorlar yani laiklik yanlış uygulanıyor .
Hz Muhammet ( sav ) ile Atatürk ü aynı kefeye koymak kıyaslama yapmak CEHALETTİR !!!!
Bak sana iki örnek fotograf başıörtülü bir anne anıtkabirde bunun gibi çok fotograf var google da .  | toprağım yakın bi zamanda almıyolardı bu benim başımdan geçti benim annem yemenisi ile giremedi oraya başı kapalı gelenlerde girişte çıkarıyolar içerde tekrar takıyolardı bana googledan bulduğun resimleri örnek gösterme ben ankarada yasıyorum ve gayette iyi biliyorum ama bayadır gidemiyorum suan durum nedir aynımıdır değilmidir bilmiyorum
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi...
Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor...
Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak...
kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... |
| |