Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2009, 03:17   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nistelrooy'un Yeni Hedefi

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid'in Hollandalı futbolcusu Ruud Van Nistelrooy, Hollanda Milli Takımı ile 2010 Dünya Kupası'nda yer almak istediğini söyledi.
İsviçre ile Avusturya'nın geçen yıl evsahipliği yaptığı Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan sonra milli takımdan emekli olduğunu ve top koşturduğu Real Madrid kulübüne odaklanacağını açıklayan Van Nistelrooy, yaşadığı 9 aylık sakatlıktan sonra milli takımda yer almak istediğini söyledi.
''Portakallar''ın forveti yaptığı açıklamada, ''Sakatlıktan sonra daha az baskı olan bir kulübe gidebilirdim ama ben yetenekli olduğuma inanıyorum. Ayrıca Dünya Kupasında milli takıma seçilmek için savaşmak istiyorum'' dedi.
Nistelrooy, ciddi sakatlık geçirip ardından futbola dönen birçok futbolcu olduğunu belirterek, ''Örneğin Brezilyalı Ronaldo yaşadığı sakatlıktan sonra 2002 Dünya Kupası'nda ülkesinin milli takımında yer alarak, gol kralı olmuştu. Sakatlıktan önce kendimi iyi hissetmiyordum ve performansımın iyi olmadığını da biliyordum. Beni tedavi eden doktor 3 yıl veya daha fazla oynayabileceğimi, futbolu bırakana kadar bir sorun yaşamayacağımı söyledi'' diye konuştu.
Ruud Van Nistelrooy, Hollanda Milli Takımı forması altında 64 maçta 33 gol attı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla