Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2009, 03:31   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tuvalete Gitsem Gelirdi

Click the image to open in full size.
Liverpool kaptanı Steven Gerrard, takımının kendi sahasında Aston Villa'ya karşı aldıkları 3-1'lik mağlubiyetten ötürü tüm taraftarlardan özür diledi.

İngiltere Premier League 4. hafta mücadelesinde Bolton deplasmanında ecel terleri döken Liverpool'un imdadına her zaman olduğu gibi yine Steven Gerrard yetişti.
Mevkisinin şu an belki de dünyadaki en iyi ismi olan Gerrard, maç 2-2 devam ederken 83. dakikada attğı golle Liverpool'u gelibiyete taşıdı ve geçtiğimiz hafta Andfield Road'da 3-1'lik Aston Villa mağlubiyetini de taraftarlarına unutturmuş oldu.
Zorlu geçen 90 dakikanın ardından açıklamalarda bulunan Gerrard, iki kez Bolton karşısında mağlup duruma düşmelerine rağmen takımca çok iyi savaştıklarını ve galibiyeti hakkettiklerini söyledi.
Gerrard, "Geçen hafta pazartesi günü sahamızda çok kötü bir yenilgi aldık fakat Bolton'a karşı ne kadar karakterli bir takım olduğumuzu gösterdik. Hepimiz Aston Villa maçında ne kadar kötü olduğumuzu biliyorduk. Zor bir hafta oldu. Kimse bizden ligin açılışında 3 maçın 2'sini kaybetmemizi beklemezdi" ifadelerini kullandı. Bolton maçında rakibi Fabrice Muamba'nın kendisini sıkı markajda tuttuğunu belirten kaptan, "Muamba benim gölgem gibiydi. Eminim devre arasında tuvalate gitsem beni takip ederdi" dedi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla