Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2009, 12:53   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Platin:"Hedefimiz ilk 10"

Click the image to open in full size.
Beko Basketbol Ligi takımlarından Oyak Renault, yeni sezon hazırlıklarını Çanakkale'de sürdürüyor.
Antrenör Yücel Platin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çanakkale'yi çok sevdiklerini ve bu yıl 8. kez kamp için kente geldiklerini söyledi.
Geçen 2 sezonda oldukça başarılı işler yaptıklarını, ancak bu sezon pek çok Türk ve yabancı oyuncularını kaybettiklerini anlatan Platin, "İyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Yabancı ve yerli transferlerin takıma adaptasyonu çok kolay oldu. Şu anda iyi antrenmanlar yapıyoruz" dedi.
Platin, Türkiye basketbol liginin Avrupa'nın en zor 2. ya da 3. ligi olduğuna işaret ederek, "Oyak Renault'un ligdeki hedefi her zamanki gibi var olmak. Son 2 yıldır çıtayı yükseltik. Play off'u son maçlarda kaybediyoruz. Bu yıl da en azından ilk 10'un kalıcı takımları arasına girmek istiyoruz. Başaracağımıza inanıyorum, çünkü iyi işler yapıyoruz" diye konuştu.
Sert bir takım olduklarını, en büyük özelliklerinin de bu olduğunu ifade eden Platin, maçların başlamasına 40 güne yakın bir süre kaldığını belirterek, seyirciler için keyifli, kendileri için ise zor bir sezon olacağını kaydetti.
OYAK Renault Menajeri Sabri Can ise 7-8 yıldır kamplar için Çanakkale'yi tercih ettiklerini, buradaki kampların takım için çok yararlı olduğunu söyledi.
Can, bu yılki hedeflerinin play offu zorlamak olduğunu bildirdi.


__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla