Alıntı:
themadpol´isimli üyeden Alıntı
besiktas 2.başkanı murat aksudan şok gizli görüşme. murat aksu Nuri sahin ve ailesi ile yaptığı gizli görüşme neticesinde futbolcunun önümüzdeki sezondan itibaren beşiktas forması giyeceğinin sözünü aldığını söyledi.
kaynak: fotospor 24.08.2006 |
Arkadaşlar Nuri Şahin geçen sezon başı Beşiktaş ile anlaşmış hatta bir önsözleşme yapmıştır ama yaşı henüz ufak olduğu için Türkiye'ye gelememiştir.Aslında bu olayın aslı şöyle:
Nuri Şahin Rıza Çalımbay'ın isteği üzerine Dortmund'dan 850 bin euro karşılığında alınması konusunda anlaşılmıştır.Ancak Çalımbay'ın "Ben Nuri'yi altyapı için transfer etmek istiyorum.Henüz benim kadromda oynayacak düzeyede değil demesi üzerine Nuri yaşının 16 olduğunu belirtip"Ben şu an zaten Dortmund'un A takımındayım.Daha 16 yaşında Dortmund'un A Takımını bırakıp Beşiktaş'ın altyapısına gelmeyi göze alamam.Bu benim için çok büyük macera olur diyerek teklifi geri çevirmiştir.Yani Nuri transferi Rıza Çalımbay'ın inadı yüzünden gerçekleşememiştir.Bu noktadan sonra Nuri'nin Türkiye'ye gelmesi söz konusu değil.Haberin Fotospor olması da bu haberin yalan olduğunun kanıtıdır.Kilitlenmesi gerek bu konunun.