Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2006, 15:02   #57
onurozgen
Banned

onurozgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
bjk4ever´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Boyle giderse nereye gidecegi belli, ama neyse. Artik Ibrahim'in ne oldugunu herkes biliyor, onu koruyan tek sen kalmissin koca forumda, artik birsey soylemeye gerek yok. Insallah bu aksam oynar, patlamasini yapar ve Nobre ve Gokhan'dan yoksul takimin yukunu ceker, hem Besiktas hem de kendisine cok faydali olur bu.
Gokhan Zan ise her zaman karakterinin ne kadar duzgun oldugunu gosterdi, yeteneklerini zaten herkes biliyor. Tek eksikligi fazla sakatlanmasi ve bu cok uzun boylu oldugundan kaynaklaniyor, kendini ikili mucadelelerde koruyamiyor, ama onu tecrubeyle cozer. Insallah ikisi de Arsenal formasi altinda bir gun beraber oynar, biz de gururlaniriz taraftar olarak.
G.Zan çok beyefendi biri demişsin.Olabilir.Adamlığı hakkında hiç birşey demem.Ben futbolunu eleştiririm sadece ama.İ.Akın'ı herkes biliyor da demişsin.İ.Akın'ın hangi terbiyesizliğini gördün.Taraftarla mı küfürleşti?Takım arkadaşlarıyla mı kavga etti?Yoksa basına Beşiktaş'ı aleyhine bir demeç mi verdi??Ben hatırlamıyorum da???!

"İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..."

Deniz GEZMİŞ
onurozgen Ofline