Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2009, 15:28   #1
y.emre
 
y.emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizli'nin tetikcisi Tabata

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, G.Saray derbisi için yeni transfer Tabata'yı hazırlıyor. Yusuf'un hazır olmaması, Tello'nun da milli takımdan yorgun dönme ihtimali nedeniyle Tabata'ya sarılan tecrübeli hoca, planlarını sambacı üzerine kuruyor. Denizli'nin Tabata'ya "G.Saray'ı seninle vuracağım. İlk maçında kahraman olacaksın" dediği belirtildi.

***

Derbinin çilingiri

Yusuf'un sakatlığı ve Tello'nun milli maçtan geç dönecek olması, gözleri sambacı yıldıza çevirdi.

Beşiktaş, 12 Eylül Cumartesi oynanacak G.Saray maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Kapılarını pazartesi gününe kadar dış dünyaya kapatan Mustafa Denizli'nin, bu karşılaşmadaki en önemli kozunun Tabata olduğu öğrenildi. Yusuf'un hazır olmaması, Tello'nun da derbiden sadece 24 saat önce milli maçtan dönecek ve yorgun gelecek olması nedeniyle tecrübeli Click the image to open in full size.
hocanın tüm umudunu Rodrigo Tabata'ya bağladığı belirtildi. 8 milyon euro ödenerek alınan futbolcuyu G.Saray derbisine hazırlayan Denizli, sambacının takıma uyum sağlaması için seferberlik ilan etti.

Ekrem Dağ sahiplendi
Tabata'nın takıma daha çabuk adapte olabilmesi için idmanlardaki çift kale maçların ve taktik çalışmaların süresini uzatan Denizli'nin, yarın U-21 takımı ile oynanması düşünülen hazırlık maçını da özellikle Tabata için planladığı öğrenildi. Bu arada kısa zamanda sempatik hareketleriyle dikkat çeken ve idmanlara kendini göstermeye başlayan Tabata'ya G.Antep'ten takım arkadaşı Ekrem Dağ kol kanat gerdi.
__________________
y.emre Ofline   Alıntı ile Cevapla