Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2009, 01:37   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Derbi'nin Sistemi

Click the image to open in full size.
Mustafa Denizli'nin, geçen sezon uygulattığı 4-2-3-1 dizilişi yerine derbide 4-4-2 sistemine dönüş yapacağı dile getirildi.


Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin, G.Saray maçıyla birlikte sistem değişikliğine gideceği öğrenildi. Sezon başından bu yana yaşanan gol kısırlığına çare bulmakta zorlanan tecrübeli hocanın, geçen yıl oynattığı 4-2-3-1 sisteminden vazgeçerek, G.Saray derbisinde takımını 4-4-2 düzeninde sahaya süreceği belirtildi. Denizli'nin bu kararı almasındaki en önemli etkenin, Süper Lig'de oynadıkları 4 maçta rakip kaleye sadece 3 gol atabilmesi olduğu ifade edildi.

Ortadan destek
Hafta başından bu yana yapılan taktik antrenmanlarda bu sistemi deneyen Denizli'nin, yeni transfer Tabata'ya orta sahada ofansif görev vereceği öğrenildi. Brezilyalı yıldızdan forvetteki arkadaşlarını desteklemesini isteyen tecrübeli hoca, kanat oyuncularından da isabetli ortalar beklediğini dile getirdi. Bu arada ileri ikilide Nobre'nin yanında Holosko ya da Nihat'ın görev yapması bekleniyor. Sakatlığı geçmesi durumunda ise ilk 11'de Bobo forma giyecek...
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla