Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2009, 11:43   #34
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"Kısa sürede takımda oluşan ortak kanı; Tabata’nın Delgado’dan 5 gömlek daha iyi meziyetlere sahip olduğu ve Siyah-Beyazlılar’a büyük güç katacağı şeklinde... "

ben bu görüşe katılmıyorum...çünkü Tabata ve Delgado, ayrı stillerde farklı pozizyonların oyuncuları..
Tabata; Delgado'nun alındığından beri ısrarla oynatıldığı mevkiinin oyuncusu..yani orta saha ile forvet arası koordinasyonu sağlayacak,günün moda deyimi ile "pas trafiğni organize edecek ve final paslarını atacak" Şifo Mehmet'in değişik bir versiyonu..
Delgado ise forvetin etrafında dolaşacak,özellikle kanatlara yakın oynayacak,adam eksilterek uzaktan gol vuruşları yapacak yada rakip onsekiz cıvarında tehlike yaratacak yetenekli ama asla organizatör olmayan bir oyuncu..bu kadroda ilk onbir oynar mı oynamaz mı hocası bilir ama,oyunun sıkıştığı anlarda mutlaka ve mutlaka düşünülmesi gereken ve kadroda tutulması gereken bir oyuncu bana göre..

evet abi bu konuda haklisin tabatanin gelisiyle beraber delgadoyu forvette ikinci adam olarakta deneme firsati dogdu bence ben batuhan veya boboyla beraber cok iyi isler yapacagini dusunuyorum bu adami bir sekilde yeniden parlatmaliyiz ve bence benim dedigim sekil en uygunudur bu konu icin sonucta bitirici vurusu cok iyi bir oyuncu delgado